#37 Waarom zoveel mensen Jezus nu voelen

2 reacties op “#37 Waarom zoveel mensen Jezus nu voelen

  1. EVALIDJA schreef:

    PRACHTIG – het is voor mij een bekrachtiging van mijn intentie van 2014 om mijn Goddelijkheid in mijn proces van VERNIEUWING en VERJONGING via mijn hele lijf, hart en ziel verder aan te gaan en zo actief deel te zijn van de geboorte van de Nieuwe Tijd. .Verbonden met de Dansen van Universele Vrede ben ik vertrouwd met Uw Wil geschiede in de taal van Jezus, het Aramees. Dan is een (er zijn meerdere) weergave ervan ‘Laat het vurig verlangen van Uw hart doorwerken in onze harmonie en zo hemel en aarde verenigen’. LOVE & LIGHT, Evalidja

  2. Liesbeth schreef:

    Wat een feest vanmorgen jesus mogen zien. En nu door deze meditatie in een veld van licht te recht gekomen. Jaren van “werken” En nu in eens plots zo overweldigend. Dankjewel ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *