Blijf op de hoogte van nieuws, blogs en aanbiedingen

​​Diana van Dijk – Heinenoord

diana counselor

Toen ik even de stilte op zocht om te voelen wat ik wil schrijven hoorde ik de muziek die mijn dochter aan het draaien was. Ze draaide een nummer dat ging over de klim die we maken in het leven. Dat we terug kunnen kijken in ons leven en zien welke stappen we genomen hebben en als we naar boven kijken zien we waar we heen willen. En dat is waar ik de begeleiding bied, op dit pad dat jij loopt, jouw eigen levenspad.

Veelal zijn het mensen met een pestverleden of met een burn-out die ik in mijn praktijk tref. Dit komt door mijn eigen ervaringen op dit gebied. Maar het gaat om inzicht in je gedragspatronen, je wijze van denken en in verbinding staan met je gevoel. Handvatten krijgen of jezelf een uitdagende training gunnen om dat in jezelf aan te wakkeren of wakker te schudden zodat het je helpt met zien waar je heen wilt. Duidelijk krijgen waarom je hier op aarde bent gekomen. Het leven van je ware essentie.

Veelal werk ik in mijn praktijk met edelstenen en mineralen. Hun energie geeft op een zachte manier een helende werking op je lichaam. Haalt blokkades weg en helpt je daar waar jij het nodig hebt. De healings die ik geef zijn zo’n geweldige ervaring en helpen je verder in je proces. Maar ook geef ik een edelsteen mee om je te ondersteunen bij een nieuwe stap of het loslaten van oude overtuigingen en patronen. Waardevol en dankbaar voor jou om te ontvangen en voor mij om te geven.

Heb je een (hulp-)vraag, bel gerust en we overleggen wat jou zou kunnen helpen om verdere stappen te zetten.

Neem een kijkje op mijn website.