​​Diana van Dijk – Heinenoord

Ik ben Diana, levenscounselor en kristallencoach.

In 2012 kwam het keerpunt in mijn leven door het krijgen van een burn-out. Een keerpunt omdat deze periode mij leerde om te luisteren naar die fluistering van mijn hart en mijn masker te laten vallen.

Dit was ook de aanleiding om de opleiding tot levenscounselor te volgen en mijn liefde voor edelstenen en mineralen weer aan te wakkeren. En zo werd het stuk in mij wakker, weer in het licht gezet. Waardoor ik nu elke dag kan leven vanuit mijn essentie. Mijn passie delen met hen die intuïtief willen (leren) samenwerken met de helende energie van edelstenen.

In mijn bedrijf verkoop ik via de webshop en in de winkel edelstenen, mineralen en aanverwante artikelen. Daarnaast geef ik les in intuïtieve ontwikkeling, Engelenwijsheid en meer, met edelstenen als vaste gast aan tafel. Ook mijn B2B-concept voor coaches/therapeuten die edelstenen willen inzetten in hun bedrijf zijn van harte welkom voor coaching en samenwerking. Want laten we vooral met elkaar de wereld een stukje mooier maken, in verbinding vanuit liefde en licht.

Wil je kennismaken of aansluiten bij een workshop? Neem dan een kijkje op de webshop of stuur me een berichtje!

Van hart tot hart,

Diana

www.dibamineralen.nl

info@dibamineralen.nl