Andrea van der Ploeg – Hoogland/Amersfoort

Als je doet wat je altijd deed , krijg je wat je altijd kreeg .

 

Herken je dat je op een kruispunt in je leven staat waar wat hulp welkom bij is?
Misschien ervaar je momenteel een ziekte of andere lichamelijke klachten, misschien is het de relatie die niet stroomt of misschien merk je wel dat je niet lekker in je vel zit, maar kun je er de vinger niet precies op leggen
wat het nou is. Graag onderzoek ik samen met jou waar je behoefte aan hebt: luisterend en intuïtief voelend. Om zo jouw situatie te verlichten en verhelderen.

Daarbij heb ik oog voor het fysieke, het mentale en het spirituele, omdat al deze facetten van invloed zijn op jou. In onze coaching sessies integreer ik mijn diverse achtergrond in counseling, healing & bewustwording, verpleegkunde en palliatieve zorg. Via een vrijblijvende intake kijk ik graag samen met jou of er een match is en waar jouw behoefte precies ligt.

Ook neem ik in mijn sessies mijn levenservaring mee die mij als mens heeft gevormd.
Over grote levensveranderingen kan ik namelijk ook vanuit mijn persoonlijke leven meepraten. Zo werd voor mij na een jaar relatietherapie duidelijk dat een echtscheiding de beste optie was, met alle processen die daarbij horen. Ook maakte ik de verslaving mee van een persoon in mijn directe omgeving, wat een uitdagende periode was.

Ik ontdekte voor mijzelf handvatten om hier beter mee om te gaan. De ander kun je tenslotte niet veranderen, je kunt alleen jezelf veranderen.

Als verpleegkundige in de terminale zorg zie ik verder dagelijks hoe verschillend het voor ons mensen is om met het leven en de dood om te gaan. Zoveel verschillende levens, zoveel verschillende karakters en zoveel verschillende omstandigheden. Ik haal er veel voldoening uit om in deze intense omstandigheden de persoonlijke zorg te bieden waar behoefte aan is.

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt vond ik het tijd om ZZP’er te worden. Ik zag namelijk te veel dingen in de zorg die ik anders wil. Ik sta voor een persoonlijk afgestemde zorg, waarbij tijd kan worden genomen voor de ander. Een zorg die geduldig is en liefdevol, een zorg vanuit het hart. En ik voel dat ik dit meer kan bieden als zelfstandige. Daarmee werd Who cares? geboren.
We hebben allemaal zelf ons pad te lopen, maar ik reik je graag een helpende hand.
Om via onze sessies te verlichten, te verhelderen en te verzachten.

Liefs, Andrea