Annemieke Hillen – Den Haag

Samen met jou wil ik op reis naar je bewust Zijn, een reis die ik een aantal jaar geleden begon en iedereen gun! Ik ben Annemieke Hillen.

De opleiding tot Levenscounselor volgde ik bij het LevensCollege. Dit als aanvulling op mijn werkzaamheden als rouwbegeleider voor kinderen, jongeren en volwassenen. In mijn praktijk, Annemieke Hillen rouw- & levenscounseling, probeer ik de spanning weg te nemen die er rond verlies, overlijden en de daaruit voortvloeiende rouw kan ontstaan. Ik bied een veilige omgeving waarin we samen kijken wat nodig is om het leven opnieuw vorm te geven, om te kunnen aanvaarden dat je leven veranderd is.

Om mijn cliënten, die levensprocessen doormaken, nog beter te kunnen begeleiden startte ik in het najaar van 2014 met de opleiding tot Levenscounselor, een holistisch opleiding die Westerse psychologie combineert met Oosterse Zen Counseling en intuïtie en mediumschap. Nu kan ik handvatten bieden voor de uitdagingen die er in het leven zijn op het emotionele, mentale, spirituele en fysieke vlak.

Tevens zit ik in het huidige Levensinitiaties en Healing & Bewustwording docententeam.

Ik ontvang je graag in mijn praktijk waar ik je wil helpen je energie te laten stromen en je stralende Zelf te (her)ontdekken. Je vindt alle informatie op mijn website www.annemiekehillen.nl

 

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven