Bas Duvekot – Nootdorp

Hallo,

Mijn naam is Bas en ik ben geboren in de familie Duvekot. Mijn grote inspiratie en voorbeeld is Issa (Jezus).

Mijn passie ligt bij het onderzoeken, begrijpen en leven van het leven.

Ik heb nog een grote passie, mijn gezin. Ik haal veel voldoening uit het vaderschap. Mijn drie kinderen raken mij tot in het diepste van mijn wezen. Zij helpen mij herinneren om elke keer een beter mens te willen zijn. Zij zijn mijn grootste spiegels en leermeesters. Alle moeilijkheden in de omgang met mijn kinderen zijn mijn eigen onvermogens die ik weer terugkrijg. Sinds ik dat begrijp, is mijn groei en de zelfgenezing pas echt begonnen. Kinderen hebben de sleutel naar het hier en nu. En..het hier en nu is waar genezing plaatsvindt.

Het LevensCollege heeft mij ook een beetje met de zelfgenezing geholpen. Best veel eigenlijk 😉 Ik heb de opleiding tot Levenscounseler in 2021 afgerond.

Nu wil ik graag anderen helpen genezen. Genezingsactiviteiten doe ik nu voornamelijk via mijzelf en achter de schermen (intern, meditatie, rituelen, energiewerk, healinggroepen). Ik wil op fysiek, persoonlijk niveau actief zijn. Het geleiden en kanaliseren van helende energie wil ik graag verder verkennen en ontwikkelen. Ik heb daar zelf, en met dank aan het LevensCollege al kennis mee mogen maken en dat heeft diepe indruk op mij gemaakt. Wat counseling betreft kan ik mensen helpen op het gebied van zelfgenezing, verslaving, inzicht ego-ziel, chakra-psychologie, relaties, angst, mediteren/visualiseren en het ouderschap. Dit zijn de onderwerpen die ik zelf heb geleefd.

Mijn droom is om een Aarde genezingscentrum op te richten. Waar ik ook door geïnspireerd ben -door mijn ziel en de ongeziene wereld- is een zwangerschaps-bevallingscentrum, waar zielen veilig kunnen landen op Aarde en waar verloren gegane basiskennis voor ouders weer herintroduceerd wordt. Of gewoon een paradijsje op Aarde maken, helemaal zelfvoorzienend en volledig in harmonie met de natuur. De gedachte daaraan, maakt mij heel blij.
Heey, of alle drie gecombineerd!

Als ik al mijn spirituele kennis zou willen samenvatten in één zin, is dat deze:
Ken/accepteer/hou van jezelf en wees!

Alsjeblieft, consult niet meer nodig 😉

De mensheid lijkt door een dark night of the soul te gaan. Hoogste tijd voor de mensen om zichzelf te genezen. Ik kan daar goed bij helpen.

Resoneert mijn verhaal, neem dan contact met me op.

Bas
www.oorspronkelijkouderschap.nl
zon@oorspronkelijkouderschap.nl

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven