Karen ten Wolde – Wassenaar

Na de middelbare school in Den Haag heb ik een jaar over de wereld gereisd in een internationaal gezelschap (Up With People) De missie van Up With People is gelijkheid voor iedereen. In dat jaar veel geleerd over verschillende culturen van de mede studenten en de gastgezinnen waarin ik verbleef. Toen kwam ik er al achter dat we uiteindelijk allemaal hetzelfde zijn en hetzelfde willen. Namelijk in vrede zijn met jezelf en in vrede leven met elkaar. Daarna de opleiding Schoevers gedaan (management assistente) en toen het bedrijfsleven ingerold. Als secretaresse heb ik veel geleerd in en van het bedrijfsleven. Vooral bij de grote zakelijke bedrijven gaat het er heel ‘westers’ en vaak heel (te?) zakelijk aan toe. Ik heb altijd al interesse gehad in het spirituele, maar bij alles wat ik deed, haakte ik na een tijdje toch weer af omdat ik me er nooit helemaal in kon vinden en het vaak te zweverig vond.

Toen ik in 2018 met de Levensinitiaties en het LevensCollege in aanraking kwam, wist ik meteen dit is het! Al in dat eerste jaar besloot ik de opleiding tot Levenscounselor te doen, want wat ik hier leerde zou iedereen (en liefst ook al op jonge leeftijd!) moeten weten!

Ook de andere modules hebben zoveel diepere lagen bij mij geraakt dat ik niets anders wil dan dit ook aan anderen meegeven.

Bij de Levensinitiaties leer je de zon in jezelf aan te zetten, maar ik kijk van nature al naar de zonnige kant van het leven. Inmiddels weet ik wat mijn missie hier op aarde is.

Het leven lichter maken van iedereen die op mijn pad komt

Je laat jouw auto, CV-ketel, e.d.  jaarlijks keuren. Voor je lichaam zorg je vaak ook goed. Waarom zou je dat niet doen voor jouw innerlijk? Ik deel mijn eigen ervaringen met openheid en zelfspot als voorbeeld en laat graag de andere kant van een situatie zien. Verwacht niet van mij dat ik een oplossing voor je zal aandragen, maar ik loop heel graag een stukje met je mee!

Feedback van klanten:

Karen straalt rust uit. Ze luistert goed, stelt kritische vragen en deelt ook eigen ervaringen met de nodige zelfspot. Ze leert je van een afstandje en met liefde naar jezelf kijken. Daarmee zorgt ze voor een gevoel van verbinding en veiligheid.

Een zeer innemende warme, ondersteunende en respectvolle creatieve open minded fijne counselor. Ze werkt met een groot inlevingsvermogen, oordeelt niet en heeft een goed gevoel voor humor.  

Ze gebruikt tijdens de gesprekken haar innerlijke wijsheid waar ze goed naar luistert.

Heb je interesse in een kennismakingsgesprek?
Je kunt mij bereiken via 06-53215699 en ki.tenwolde@gmail.com