Marie-Lotte Esser – Loosdrecht/Hilversum

Hi! Fijn dat je er bent!

Door de snelle maatschappij en alle verantwoordelijkheden die we onszelf opleggen zijn we gewend geraakt om meer naar ons hoofd dan naar ons hart te luisteren. Maar wat als je bent vastgelopen en graag de antwoorden wilt ontvangen om te weten hoe je met bezieling verder kan? Wat als je voor de passie kiest, twinkeling in je hart, meer magie, zou dat kunnen?

 

Ik, Marie-Lotte Esser, doe niets liever dan jou je hart laten openen en daardoor jou je zielsbestemming laten ontdekken. Meer leven en werken uit je hoofd en in je hart. Daar wordt het leven zoveel makkelijker van. Ik ben Intuïtief inspirator en Levenscounselor met een gezonde dosis spiritualiteit en ik zet het mediumschap voor je in, als jij dat wil.

 

Als advocaat arbeidsrecht gooide ik in 2014 het roer om, schreef me uit als advocaat, en verhuisde naar de Verenigde staten en daarna Latijns-Amerika. Daar liet ik me omscholen en werkte ik als HR-manager van een internationaal bedrijf én bezocht ik intuïtieve ontwikkeling- en bewustwordingscholen om mij methoden eigen te maken en dichter bij het hart te komen. Deze persoonlijke ontwikkelingsreis zette me in beweging te onderzoeken wie ik in essentie ben en wat mij gelukkig maakt en leidde tot genezing van mijn lichaam. In de zomer van 2020 verhuisde ik met mijn drie kinderen en hond terug naar Nederland.

 

In 2021 kwam mijn boek ‘Uit je hoofd in je hart, meer geluk thuis en in je werk’ (ISBN 978-90-826870-8-8) uit vol methoden, wetenschappelijke onderzoeken, praktische tools en mijn eigen ervaringen om je uit te nodigen op zoek te gaan naar wie je werkelijk bent en wat jou gelukkig maakt.

Je hebt altijd de keuze je hart te volgen! Ik maak mensen daar graag van bewust. In het hart vind je de antwoorden om jouw grootste potentieel te leven. Het is moeilijk ernaar te luisteren als je privé of in je werk bent vastgelopen. Mensen raken de magie kwijt door oordelen, twijfels, programmeringen, pleasegedrag en verwachtingen. Op die momenten komen mensen bij mij. “Advocaat van het hart” word ik ook wel genoemd, door mijn werkervaring en opleidingen.

Ik help je op een praktische manier de intenties van je hart te ontwarren en je focus te zien. Ik laat je het universum als gids gebruiken en je intuïtie vergroten. Dit doe ik door middel van eenmalige Hart guidance sessies en mijn Uit je hoofd in je hart coachingstrajecten. Samen maken we de reis van jouw hoofd naar jouw hart.

Meer informatie over mij en mijn aanbod kun je vinden op www.marielotteesser.nl
Je kunt me bereiken via hello@marielotteesser.nl / 06-25389994.

Als je meer hart-inspiratie en tips wilt ontvangen, volg me dan op instagram: marielotte.esser. Of schrijf je per e-mail in voor mijn nieuwsbrief.

Ik kijk er naar uit je binnenkort te ontmoeten!

Liefs,

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven