Marie-Lotte Esser – Loosdrecht/Hilversum

Hi! Fijn dat je er bent!

Mijn naam is Marie-Lotte Esser en ik werk als Levenscounselor, intuïtief inspirator, schrijver en spreker. Ik ben auteur van het boek ‘Uit je hoofd in je hart. Onder de naam “Advocaat van het Hart” help ik je om de weg naar jouw hart te (her)vinden en te leven en werken vanuit het Hart. Zodat je kunt zijn wie je werkelijk bent en doet wat bij je past en jou gelukkig maakt.

Als advocaat arbeidsrecht gooide ik in 2014 het roer om, schreef me uit als advocaat, en verhuisde naar de Verenigde staten en daarna Latijns-Amerika. Daar liet ik me omscholen en werkte ik als HR-manager van een internationaal bedrijf én bezocht ik intuïtieve ontwikkeling- en bewustwordingscholen om mij methoden eigen te maken en dichter bij het hart te komen. Deze persoonlijke ontwikkelingsreis zette me in beweging te onderzoeken wie ik in essentie ben en wat mij gelukkig maakt en leidde tot genezing van mijn lichaam.

In de zomer van 2020 verhuisde ik met mijn drie kinderen en hond terug naar Nederland om als “Advocaat van het Hart” verder te gaan. In 2021 kwam mijn boek ‘Uit je hoofd in je hart, meer geluk thuis en in je werk’ (ISBN 978-90-826870-8-8)’ uit vol methoden, wetenschappelijke onderzoeken, praktische tools en mijn eigen ervaringen om je uit te nodigen op zoek te gaan naar wie je werkelijk bent en wat jou gelukkig maakt.

Ik ben ervan overtuigd dat de sleutel naar een gelukkig en betekenisvol leven te vinden is in het hart. Dit is ook de manier om contact te maken met het universum en jouw spirit team om je op het juiste pad te houden en te voeden met jouw levenskracht. Het is mijn missie om mensen bewust te maken van de grote potentie die in hen zit. Die kracht in jou zorgt er namelijk voor dat je jouw ware geluk kunt vinden en leven. Hierdoor kan de kwaliteit van jouw leven enorm toenemen.

Mijn aandacht werd altijd al getrokken naar de psyche van de mens, waarheidsvinding en spiritualiteit. Op heel jonge leeftijd maakte ik kennis met universele intelligentie en kwam ik erachter dat er meer is tussen hemel en aarde. Alsof de vogels, wind en zachte stem die ik hoorde in mijn hoofd en voelde ik mijn buik me af en toe iets duidelijk wilden maken. Alsof ‘iets’ me stopte als ik doordraafde of me juist een duwtje in de juiste richting gaf op momenten dat ik dat nodig had. Ik besloot meerdere binnen- en buitenlandse opleidingen te volgen om deze natuurlijke vaardigheden me eigen te maken en verder te onderzoeken wat ik daarin kan betekenen voor anderen. In mijn boek en tijdens consulten combineer ik dan ook counselingmethoden uit de Westerse Psychologie, Oosterse Zen counseling en Intuïtie & Mediumschap om jou de weg naar jouw hart te laten (her)vinden. Bijvoorbeeld als je meer uit jouw leven en werk wilt halen, lichter wilt leven, meer naar je hart wil luisteren, worstelt met jouw work-life balance of als je bent vastgelopen in je persoonlijke leven of carrière.

Alleen als ik mijn innerlijke kompas volg, ben ik gelukkig. Daarom ben ik sterk gemotiveerd anderen te helpen te leven vanuit hun hart door hun intuïtief licht aan te zetten.

Meer informatie over mij en mijn aanbod kun je vinden op www.advocaatvanhethart.nl
Je kunt me bereiken via info@advocaatvanhethart.nl / 06-25389994.

Als je meer hart-inspiratie en tips wilt ontvangen, volg me dan op instagram: marielotte.esser. Of schrijf je per e-mail in voor mijn nieuwsbrief.

Ik kijk er naar uit je binnenkort te ontmoeten!

Liefs,


Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief