Marjan de Oude – DenHaag

counseling van het spirituele levenscollege

Als pedagoog en Levenscounselor begeleid ik (hooggevoelige) kinderen en hun ouders en ook volwassenen met verschillende vraagstukken waar je in je leven mee te maken kunt krijgen. Hoe ga je ermee om als je gevoeliger bent voor prikkels dan een ander, als je deze prikkels veel diepgaander verwerkt en ook nog eens veel meer zintuigelijke ervaringen opmerkt? Als pedagoog richt ik mij natuurlijk op opvoedvraagstukken, en problemen waar je als ouder met jouw kind tegenaan loopt. Een kind dat slaapproblemen heeft, vaak buikpijn of faalangstig is, een laag gevoel van eigenwaarde heeft of veel boosheid en een pittig temperament bezit.

Als counselor bied ik begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling en de weg naar bewustwording van wie jij in essentie bent. Ik laat je zien dat jij al perfect bent zoals je bent en dat alle dingen waar je misschien tegenaan loopt, juist een prachtige kwaliteit kunnen zijn. En dat allemaal in mijn praktijk in Den Haag.
Als je leert om van elke eigenschap de zonnige kanten en de schaduwkanten te zien, kan je deze omarmen. Het zijn twee kanten van dezelfde medaille. Als je dit ziet kan je elk moment bewust kiezen voor de lichte kant. Juist onze uitdagingen blijken onze grootste leermomenten te herbergen en zijn onze mooiste levenslessen. Want after all, het mooiste wat je kan worden, ben jezelf.

Den Haag
www.sensipedagogie.nl
tel:​06 41 55 43 43

Ik hou van mensen met al hun karakteristieke eigenschappen en kwaliteiten, want al deze variaties maken de mens zo boeiend en interessant.