Pitta Lanzing – Haarlem

pitta counselor van het levenscollege

Ik ben Pitta Lanzing, 1970. Moeder, levens- en vitaliteitscoach, technisch looptrainer, directiesecretaresse en …

dat doet er allemaal helemaal niet toe, hoewel sommige vaardigheden wel heel handig zijn en ik knettergelukkig ben dat ik kinderen gekregen heb.

​Wat ik ben is een vrouw die haar ware passie gevonden heeft aan boord op een schip in de Rode Zee, snorkelend met wilde dolfijnen.Daar kwam het allemaal samen en daar klopte het ineens. In Egypte, op het water, en ook in het water, ben ik op mijn best. Hoe ik me daar voel is nauwelijks te beschrijven, en toen ik vervolgens ontdekte dat zo’n week niet alleen op mij dat effect heeft, maar iets geweldigs losmaakt bij iedereen die ik meeneem, wist ik dat dát was wat ik wilde doen.

xPitta

Jarenlang leefde ik een leven waarvan ik dacht dat het zo hoorde, dat het verwacht werd van me, en ik deed alles, maar voelde me vaak ontevreden, bozig, in ieder geval zeker niet in topvorm. Door het ziekbed en overlijden van mijn zusje kwam ik in aanraking met spiritualiteit en langzaamaan werd ik daar steeds nieuwsgieriger naar. Ik had een paar consulten bij Danielle Emmerik (Insight-In), ging vervolgens 2 hele cursussen bij haar volgen, en toen wees ze me op Bonnie Bessem en het LevensCollege. Na een geweldige workshop dag bij Bonnie moedigde Danielle me aan om de opleiding tot Levenscounselor te volgen.

Wat er toen allemaal in gang gezet is heeft me voorgoed veranderd. De inzichten die ik tijdens die opleiding kreeg, het idee dat je eindelijk een beetje begint te snappen hoe dingen in elkaar zitten, en vooral de gave mensen die ik daar heb ontmoet, de goede en liefdevolle begeleiding die ik er kreeg, en de vriendinnen die ik er aan over heb gehouden is waanzinnig. Het heeft me allemaal op een (heel ander) pad gezet en ik voel me écht een totaal ander mens. Ik wilde heel graag ook voor anderen zo’n verschil kunnen maken, maar kwam niet tot de ‘hoe dan’, tot ik in Egypte kwam …

En zo, van best onzeker, afgesloten en arrogant, altijd kiezend voor veilig en bekend, heb ik een tijdje terug letterlijk alles afgegooid en de sprong in het diepe gewaagd. Vol overgave en liefde wil ik niets liever dan mensen laten meemaken hoe onbeschrijflijk idioot gaaf het is om, op zo verantwoord mogelijke wijze, met wilde, vrije dolfijnen te snorkelen, en helpen herinneren hoe goed het je doet om een week lang niets te moeten, behalve voor jezelf te kiezen en zorgen, en te ervaren wie je ook alweer was, voordat je van

alles moest en het gevoel had dat je geleefd werd.

We bieden je van alles aan, maar je hoeft en moet niets. Ben je geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling, meer intuïtief leven, of spiritualiteit, leuk! Moet je daar niets van hebben, ook helemaal goed. Ik wil mensen die twinkeling in hun ogen weer teruggeven, ze weer laten stralen, ze de kans geven om een week lang compleet te ontspannen, en weer opgeladen, en veel mooie ervaringen rijker naar huis te laten gaan om daar de dingen wat luchtiger en lichter weer op te pakken.

Mee met een prachtige dolfijnenreis? Neem een kijkje op de website: www.nammutravels.com

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief