Sietske Damstra – Sassenheim

counseling krijgen op gebied van spiritualiteit

​Sassenheim

Na jaren van ontwikkeling in het leven, onderwijs, pedagogiek en spiritualiteit, komt alles tezamen in het bezig zijn van levenscounseling, coach en trainer. Mijn grootste missie op dit moment is om ouders te begeleiden naar zelfkennis en inzicht, opdat zij de eigenheid van hun kinderen kunnen accepteren en begeleiden naar wie zij uiteindelijk moeten worden.

Daartoe richt ik me voornamelijk op het begeleiden, coachen en trainen van ouders. Hoe zij in het leven staan, wie zij zijn als ouders, bepaalt voor een groot deel hoe hun kinderen in het leven staan. De problemen en uitdagingen waar zowel ouders als kinderen in deze tijd voor staan is erg groot. De meeste ouders willen hun kind in alle liefde grootbrengen, maar merken vaak dat het anders loopt dan gedacht of gehoopt. Liefde blijkt in de praktijk van alle dag vaak uit te pakken als voorwaarden, oordelen, overtuigingen, regels, waarden en normen, ons bijgebracht en geïnternaliseerd door onze eigen opvoeding en omgeving. Wij zijn een product van onze maatschappij.

De kinderen houden hun ouders vaak een spiegel voor met hun gedrag. Persoonlijke eigenaardigheden, opvoedkundige uitglijders, weggestopte emoties en nog veel meer, worden soms zeer confronterend onder de aandacht gebracht door wat kinderen zeggen of doen. Kinderen doen daarmee een beroep op de authenticiteit, zelfkennis en eerlijkheid. Zij verlangen een eerlijke, liefdevolle en bezielde begeleiding.

Ben jij de ouder die jij wilt zijn? Voel jij ook die onrust van binnen? Wil je wel anders, maar weet je niet hoe? Kinderen opvoeden in liefde, kan leiden tot medeburgers en ouders, die de wereld kunnen helpen een stukje liefdevoller te zijn. Door er niet alleen over te praten, maar ook te ervaren door middel van oefeningen, meditatie en visualisatie, kan ik je misschien op weg helpen je doel te bereiken.

Ik zie en hoor graag van je. Voor informatie kun je mij vinden op www.sietskedamstra.frl

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven