Stieneke Ruitenbeek-Kieft – Nijkerk

Hoe blijf je in je kracht, ondanks wat er om je heen gebeurt?

Waar word jij blij van? Waar ga jij direct van stralen? Wie of wat inspireert jou? Wanneer voel je een tinteling in jouw lijf, een twinkel in jouw ogen? Waardoor word jij tot aan jouw ziel geraakt? Leven met bezieling betekent dat jij datgene doet wat voor jou zinvol is, betekenis heeft. Dit is leven in overeenstemming met wie jij ten diepste bent.

Helaas verloopt het niet altijd zo in je leven. Er kunnen gebeurtenissen in jouw leven zijn waardoor je dit kwijt bent geraakt of misschien heb je hier nog nooit echt bij stil gestaan.

Verander je kijk op jouw leven en daardoor ook op je problemen door middel van individuele counseling, training en ondersteuning. Je krijgt concrete handvatten die jouw leven duurzaam veranderen. Alles wat jij aandacht geeft groeit daarom de focus op jouw kracht. Je gaat anders kijken, anders denken, anders doen oftewel LEVEN met BEZIELING!

Van nature ben ik een enthousiast en opgewekt persoon. Toch heb ik afgelopen jaren ervaren dat het soms kan ‘tegenzitten’ in het leven. Voor mij is de opleiding tot levenscounselor hierin levens veranderend geweest. Dit heeft gemaakt dat ik er uiteindelijk sterker uit ben gekomen. Ik heb concrete handvaten/tools gekregen om hier anders naar te kijken en daardoor anders mee om te gaan. Ik doorzie steeds sneller mijn triggers en heb hier weinig tot geen last meer van. Ik luister steeds minder naar de stem in mijn hoofd en steeds meer naar de stem van mijn hart wat mij vertrouwen en richting geeft in mijn leven. Het kan al zo helpend zijn om mezelf in een lastige situatie de vraag te stellen: wat zou liefde doen?

Dit wil ik graag doorgeven aan een ieder die hierom vraagt.

Van oorsprong ben ik psychomotorisch therapeut, daarna heb ik veel ervaring opgedaan in diverse banen binnen de gezondheidszorg. Van manager, adviseur tot innovator. In al deze banen ben ik altijd op zoek geweest naar de twinkeling in iemands ogen. Dit is de kortste verbinding naar het hart. Vaak zijn we ons hiervan niet of nauwelijks bewust terwijl hier zo’n enorme kracht en wijsheid ligt.

Juist dit laatste heb ik mogen verdiepen tijdens de opleiding en in mijn werk als Levenscounselor. Dit houdt in dat ik je kan helpen bij de uitdagingen die jij tegenkomt in jouw leven. Ik help je ont-wikkelen: de wikkels eraf te halen van je (on)bewuste overtuigingen wat jou veel inzicht en rust kan geven. Je ontdekt wie jij werkelijk bent. Je leert steeds meer de mooiste versie van Jezelf te leven. Ik help jou waardoor jij anders naar jouw gedachtes (piekeren) en emoties gaat kijken en hier anders mee om leert gaan. Het leven om je heen verandert niet maar jij gaat er anders mee om. Je leert om van afstand naar je emoties en gedachtes te kijken, naar jouw “kwebbelende aap”. Je wordt je bewust dat jij de wereld ziet door jouw gekleurde bril.

Mijn credo is: er is niets mis met jou, je bent alleen vergeten wie jij ten diepste bent!

Je bent hartelijk welkom in mijn praktijk in Nijkerk maar woon je heel ergens anders, geen probleem ik werk ook veel online!

Zie voor meer info: www.levenmetbezieling.nl