De 7 zonden van het ego -geïnspireerd door Caroline Myss

Deze video hoort in de opleiding van Healing & Bewustwording.

Een reactie op “De 7 zonden van het ego -geïnspireerd door Caroline Myss

  1. Dorine schreef:

    Wat een inspirerende video. Ik zou elke zonde met jullie willen bespreken maar voor nu even de eerste, trots. Die ken ik zeker als je het genegeerd worden erbij haalt. Ik sprak hierover met mijn man; afgelopen week was er een ruzie. Voor mij totaal onverwachts reageerde hij op een zeer geïrriteerde manier op een vraag/opmerking van mij? Ik snap dat er een hele geschiedenis bij ons ligt maar wat ik voel is vooral pijn en wat ik dan doe is meteen afsluiten, ik ga uit verbinding. Mijn vraag is eigenlijk hoort die pijn bij de trots oftewel het ego of is het mijn hart? Liefs Dorine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *