De intentie meditatie

Hierbij een stuk uit een artikel wat we hebben geschreven voor de Healing & Bewustwordingsmodule gebaseerd op dr Joe Dispenza over intentie en het creëren van je eigen toekomst.


De nieuwe wetenschap wijst haar naar mogelijkheden. Er is geen afgescheidenheid meer tussen mind en materie. Alles in de realiteit beweegt in een frequentie en alles is energie. Gedachten hebben een elektrische lading. Gevoelens een magnetische lading.

Hoe je dus denkt en voelt zendt een elektromagnetisch impuls uit het universum in. Je brein en emoties zijn oude platen uit het verleden. De meeste mensen spenderen dus veel van hun tijd in het verleden met de bijbehorende aangeleerde overtuigingen en opgedane emoties. Dus wanneer je een mogelijke toekomst gaat visualiseren dan gaat je brein anders werken en maakt een model van de nieuwe toekomst. Wanneer je dit vervolgens vaak gaat herhalen krijg je een imprint in het brein en dat noemen je een Intentie. Een intentie is het duidelijk krijgen wat je precies wilt. Wanneer je dan zeer gepassioneerd bent door je intentie dan breng je je brein van het verleden naar de toekomst. Een duidelijke intentie + opgetogen emotie = een energetische, neurologische, chemische, genetische en lichamelijke verandering.

The vision that we create in our minds, is the blueprint of our destiny – Dr Joe Dispenza

Er is een proces van het afleren van de oude gewoonten, dat bewustzijn en aandacht nodig heeft om je innerlijke staat te managen. De kunst is namelijk om de nieuwe energie vast te houden en te cultiveren. Je kunt niet een nieuwe toekomst creëren wanneer je vast blijft houden aan emoties uit het verleden. Het trekt je lichaam terug in het verleden. Wanneer je oude gevoelens zoals onzekerheid, twijfel, angst transformeert in een opgetogen, motiverend gevoel dan zullen deze gevoelens een energie zijn die je de toekomst instuurt.


Wonderen

De intentie is het richting waar het kompas naar richt. De gevoelens de wind die ons die richting op stuurt.
Hoe gepassioneerder en geïnspireerder we zijn over de richting hoe preciezer onze landing zal zijn! Wanneer de energie van visualisatie hoog is dan breekt het de “hard wired programs” zoals onze denkgewoonten en emotiegewoonten af en begint het met sturen van een sterke hoge frequentie emotie in het lichaam om een nieuwe hersengolven, gewoonten in de hersenen te creëren. Er gaat dan iets in de toekomst gebeuren omdat jouw hersenen en lichaam al in de toekomst zijn! Waarom werkt het bij sommige mensen niet:

 1. Je kunt geen moment vinden in het huidige moment omdat ze te druk zijn en te veel afgeleid.
 2. Je energie is divers en niet gericht of je hebt te weinig concentratie.

Vanuit de ongeziene wereld kwam al eerder de boodschap dat het niet alleen de kracht van de mind is maar van FAITH. En met FAITH koppelen we ons hart eraan met de gevoelens erbij. In Zwitserland tijdens de retraite week hebben we een fantastische intentie visualisatie gedaan en ik merk zelf al wat het doet nu ik hem iedere dag doe. Eerst met heftige ademhaling dan door de chakra’s heen naar boven naar het veld van oneindige mogelijkheden. En daar resoneer je met de prachtige potentiële creatie van jouw intentie en verbind je je daarmee….

Hieronder kun je de visualisatie downloaden. Visualisatie 1 is inclusief een korte intro en waar je van te voren kunt doen. Visualisatie 2 is alleen de visualisatie. Deze is opgenomen tijdens de retraite week in Zwitserland waar we met een groep in hoge frequenties waren vandaar dat we deze opname gebruiken.

Schrijf eerst je intentie op met de bijbehorende gevoelens wanneer de intentie nu al werkelijkheid zou zijn.
Bv:

G van gezondheid
Mijn lichaam is genezen, gezond, vitaal en soepel

Gevoelens die erbij horen:

 • yeah het is gelukt
 • overwinning
 • vrijheid
 • dankbaarheid
 • top!

Veel plezier met de visualisatie:

​liefs Bonnie

7 reacties op “De intentie meditatie

 1. Jose Hartman schreef:

  Ik vind het een geweldige motiverende visualisatie en ervaar dat ik bij aankomst in het universum inderdaad van iets niets wordt en van iemand niemand. Heerlijk versmolten met de omgeving zweven.

 2. Veerle Van den Cruijce schreef:

  Ik was net getuige van een wonder…. zo intens… geen woorden voor …

 3. Guido schreef:

  hartelijk dank !

 4. Gabriella schreef:

  Een thuis komend gevoel prachtig!!!! Dank u

 5. Toosje schreef:

  dank je, wat heerlijk om te doen en te mogen ontvangen

 6. Mirjam schreef:

  Dank je wel voor het delen van jou prachtige gave en liefde, het verrijkt mijn leven. Ik ben er dankbaar voor 💕

 7. Ann schreef:

  Mag ik juist vragen als je uitademt gaat het dan tegelijkertijd via de kruin naar buiten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *