drs Bonnie Bessem

Initiator LevensCollege. ​Psychologe, medium, auteur
en levenscounselor.

Ik heb zo’n geluk gehad dat ik als kind de ongeziene wereld, mijn thuis nog kon zien en ervaren. Als jong kind wist ik al wat ik naar de aarde kwam brengen: allereerst mijn kennis van de ongeziene wereld en dat het leven doorgaat. En daarnaast het laten ervaren van wie we werkelijke zijn. Na mijn middelbare school ben ik Psychologie gaan studeren en heb ik ook een opleiding voor Kundalini Yogalerares gevolgd. Als psychologe geloofde ik al niet dat er iets mis is met ons echter we zijn gewoon vergeten wie we werkelijk zijn. Daarom geef ik geen therapie maar training. Ik heb altijd geweten tot hoeveel we als mens in staat zijn en dat we nog maar weinig gebruik maken van ons potentieel. Ik heb gezocht naar methoden die werken!

Ontdek wie je in wezen bent en waartoe je in staat bent. We zijn geen speelbal van toevalligheden. We zijn mede-Scheppers van ons leven!

Jarenlang heb ik mensen mogen trainen in het mediumschap gecombineerd met de Psychologie en in 2014 is een droom uitgekomen: het oprichten van Het LevensCollege samen met dierbare vriendinnen/collega’s.

Nu geef ik veel online via facebook en YouTube


Mijn droom

Samen met jou de wereld een stuk lichter maken. Lichter van zorgen en stress en vooral lichter maken door kennis van de ongeziene wereld, jouw Thuis!
Vanuit de ongeziene wereld kwam een belangrijke boodschap. Met dank aan Avani voor de beelden en muziek.

Je kunt mijn boeken lezen, de podcasts volgen, de meditaties en online opleidingen volgen en we kunnen elkaar ontmoeten tijdens livetrainingen en events. Ik hoop jou te mogen inspireren om samen verder te groeien in hoe wij als mens zijn bedoeld en je bewust te maken van al jouw prachtige kwaliteiten.

Liefs Bonnie


Links en info

Zondag om 12.00 is er een gratis zondagcirkel online op Studio New Earth en Youtube 
Maandag: de Spirituele Talkshow om 11.00 – 12.00 op Studio New Earth en Youtube 
Vrijdag: Inspiratie om 8.30 – 8.50 met Bonnie & Irina op Studio New Earth en Youtube 

Kijk voor haar (online) workshops en trainingen hier>>>
Of check haar eigen website: www.bonniebessem.com

Volg Bonnie op

Facebook
Instagram
YouTube


De Zon Meditatie


Meditatie & Inspiratie via Spotify

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven