drs Esther den Hartog

Levensreizigster. Levenscounselor. Trainer. Organisatieadviseur.

Ik ben een reizigster. Waar ik ter wereld ook ben, ik heb geleerd om altijd terug te kunnen keren naar de unieke kracht in mijzelf. Ga je ook met me mee op reis, terug naar jeZelf?
Letterlijk heb ik de afgelopen 12 jaar de wereld over gereisd. Ik heb hierdoor de kans gekregen om trainingen te geven aan een grote variëteit aan mensen. Mensen die één ding gemeen hebben: ze zijn mens en net als jij en ik op zoek naar hun plek en betekenis in deze wereld.
Figuurlijk zie ik mezelf als reizigster omdat ik me van jongs af aan op een innerlijke reis begeef die gekenmerkt wordt door ‘vragen’ en de zoektocht naar antwoorden hierop: Wie ben ik werkelijk? Wat heb ik te doen in dit leven? Wat maakt me echt gelukkig? Een burn-out op mijn 28e zorgde ervoor dat deze innerlijke reis in een stroomversnelling kwam.
Mijn levensreis heeft me vele antwoorden gebracht. Toch is het alsof alles pas op zijn plek viel toen ik in contact kwam met de ‘Levensinitiaties’. Het bracht me in contact met mijn ‘ware zelf’. Het deed me inzien welke beproevingen ik op mijn levenspad krijg en hoe ik toch, steeds weer, terug kan keren naar mijZelf. Dit heeft me licht gemaakt. Het heeft diepgang en betekenis gebracht. En het geeft rust.

Het was een logische stap om me als Trainer & Levenscounselor aan het Levenscollege te verbinden. Ik ervaar het als een groot voorrecht om je te laten ervaren dat het leven licht kan zijn. Uitdagingen in je leven maken je soms ongelukkig, je leven kan er zwaar en verdrietig door voelen. Toch stellen die uitdagingen je juist vaak in staat om te groeien als mens, je dieper bewust te worden van je ware Zelf en licht, lol, vreugde en plezier te ervaren. Ga je met me mee op reis?

Ik werk één op één voor privé counseling of met een groep in een training. Ik faciliteer de 5-daagse training de Levensinitiaties, het Nieuwe Counselen en de module Train-de-Trainer. Je kunt contact met me opnemen via M: 06 41 55 8678/ E: emdenhartog@hotmail.com

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven