drs Willemijn Bessem

De laatste 25 jaar deelt Willemijn met veel plezier haar ervaringen over meditatie, mediumschap, bewustwording, intimiteit en sinds kort ook wild plukken. Dit kan tijdens privé-sessies, workshops, retraites, op festivals maar ook via artikelen, boeken en interviews.

Na haar studie economie werd zij zich in 1993, tijdens een bezoek aan het Arthur Findlay College bewust van het mediumschap. Daarna heeft zij zich laten inspireren door verschillende mediums en spirituele leraren en begon samen met haar familie een trance cirkel in Den Haag.

Na enkele jaren reizen in India heeft zij in 1998 “De Ashramgids voor India” uitgegeven waarin ze haar bezoeken aan talloze goeroes beschrijft. Thuis aangekomen begon ze les te geven over meditatie en mediumschap. Vanaf 2003 begon ze met demonstraties en gaven Bonnie en Willemijn wekelijkse bijeenkomsten over mediumschap. In 2008 ontstond de eerste retraite week in Zwitserland. In 2009 kwamen de boeken ‘Scheiden in Liefde’ en het boek ‘Tao van het mediumschap’ uit waarin ze samen met Bonnie ervaringen deelt over hun ontwikkeling. In 2019 is haar laatste boek ‘Leven in Liefde’ uitgekomen als vervolg op Hemeltaal. In dit boek lees je conversaties over intimiteit binnen relaties, communicatie en seksualiteit.

Mediamieke consulten, gesprekken over levensvragen en wild pluk wandelingen 

Je kan contact opnemen voor een privé sessie of wanneer je thuis een avond of dag wil organiseren voor vrienden en familie waarin ik kan delen over mediumschap, bewustwording, intimiteit of we kunnen een wandeling maken in jouw omgeving waarin je de overvloed aan wilde eetbare planten ontdekt.  Stuur een bericht aan 06-29250063 voor informatie of vragen.

Recente ontwikkelingen 

Rond 2017 heb ik het reizen in een camper langs de kusten van Europa ontdekt en het plezier van surfen opgepikt met mijn zoon in Indonesië. Tijdens de lockdown heb ik een jaar in het vluchtelingenkamp in Samos geleefd en daar, waar mogelijk ondersteuning gegeven. Het was een intense en boeiende tijd waarin ik een groot gevoel van verbinding ervoer en veel plezier heb gemaakt in het samen bidden, eten en muziek maken. Sinds die tijd is mijn interesse ook uitgegaan naar wild plukken of het meewerken in tuinbouw of voedselbos projecten. Daarnaast heb ik mijn twee zoons opgevoed, die nu studeren en geniet van het dagelijks in zee zwemmen en het leren bespelen van verschillende muziekinstrumenten.

Afgelopen jaar in 2022 ben ik opnieuw begonnen bij mij thuis avonden te organiseren waar we samen kunnen delen in eten, dansen en muziek. Er waren ook weer mediamieke demonstratie avonden waarin we in een sfeer van verbinding, door meditatie, persoonlijke boodschappen, muziek en zang, de nabijheid van de geestelijke wereld diepgaand konden ervaren. De wildpluk dagen dit voorjaar waren ook erg leuk, waarin je de overvloed van de eetbare wilde planten leert kennen en hun heilzame werking.

Op deze pagina link https://www.mediumschap.com/willemijn.html kan je op onze nostalgische site ‘mediumschap.com‘ website meer lezen over eerdere documentaires, columns, recente interviews over mediumschap en de mooie zomerfestivals die ik kan aanrader en allemaal op een rijtje staan. Het OpenUp festival waar ik met plezier jaren mede organiseerde en workshops gaf, heeft een transformatie ondergaan waaruit veel kleinere festivals zijn ontstaan. Veel van deze festivals die ik noem zal ik dit jaar ook bezoeken om workshops te geven.

Voor vragen over mijn komende activiteiten betreffende festivals, mediumschap of wild plukken kan je een email sturen naar willemijnbessem@hotmail.com.

 

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief