drs. Willemijn Bessem

Willemijn is econome, medium en auteur en deelt meer dan twintig jaar met veel plezier haar ervaringen over meditatie, mediumschap, intimiteit en spiritualiteit. Dit doet zij tijdens privé-sessies, workshops, retraites, festivals, artikelen en boeken.

In 1993 werd zij zich tijdens een bezoek aan het Arthur Findlay College bewust van het mediumschap waarna zij zich heeft laten inspireren door verschillende mediums en spirituele leraren. Na enkele jaren reizen in India heeft zij 1998 haar eerste boek bij Bres uitgegeven “De Ashramgids voor India”. In 2009 kwamen de boeken uit “Scheiden in Liefde” en het “Tao van het mediumschap” waarin ze samen met Bonnie ervaringen deelt over de ontwikkeling van hun mediumschap. Het laatste jaar is zij bezig met de afronding van de conversatie over intimiteit met haar overleden vader als vervolg op Hemeltaal. Hieronder staan links naar artikelen en columns.

Zij is de laatste tien jaar actief geweest in het mede-organiseren van het OpenUp festival binnen het healingveld, het workshops programma en het coördineren van ceremonies. Een ruimte van inspiratie en warmte waar iedereen vrijwillig zijn bijdrage kan leveren zodat jong en oud kunnen delen in dans, muziek, creativiteit en bewustwording.

Recente ontwikkelingen

Na een paar jaar langs de kusten van Europa te hebben gereisd met mijn toenmalige partner heb ik begin dit jaar een eigen camperbusje gekocht. Naast elke dag zwemmen in zee heeft het plezier voor surfen me ook gegrepen. Na een paar maanden in Indonesië te hebben gesurft met mijn zoon ben ik in het voorjaar met de camper langs de kusten in Bretagne gereden. Mijn focus is, na meer dan twintig jaar lesgeven over  mediumschap, intimiteit en verbinding en het verzorgen van mijn kinderen, verschoven naar een simpel leven in de natuur. Hoe dit beeld zich verder wil ontvouwen weet ik nog niet maar er ontstaat steeds meer ruimte daarvoor.

www.mediumschap.com

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief