Greethje Bangert

Holistisch en spiritueel coach, Trainer/Begeleider Healing & Bewustwording en Levensinitiaties, lid Healteam.
Lichtlezingen, Stilte retraites Italië

De basis van het leven dat wij kennen vindt haar oorsprong in iets onbevattelijks dat wij kunnen omschrijven als de Bron, Licht, Leven, frequentie, trilling of energie.

Deze oerkracht beweegt zich in weefsels en lijnen en op de punten waar deze weefsels en lijnen elkaar raken/ontmoeten of verbinden ontstaat leven. Dat kan een plant zijn, een dier, een mens, een steen en zo voort. Elk brandpunt is uniek en zo is dus elke persoon uniek. Doordat alles verbonden is middels deze weefsels en lijnen zijn wij dus ook verbonden met elkaar en alles. Als je een beschadiging of een blokkade hebt wordt de doorstroming in jou, maar ook in het oneindige netwerk, belemmerd. De gevolgen zijn onrust, verlangen, ongemak of zelfs ziekte en  pijn. Op dat moment is het nodig om alle verbindingen en lijnen te herstellen en jezelf, als uniek brandpunt, weer te laten functioneren en stralen in het gehele netwerk.

Dan kom je als mens terug in je oorspronkelijk staat waarin je hoogste potentie ligt besloten en zich onbelemmerd kan ontvouwen.

Om die hoogste potentie te kunnen laten ontvouwen voor cliënten heb ik zelf een stap in mijn leven gezet die voor mij life changing is (geweest). Samen met mijn levenspartner hebben ik een landgoed gekocht en betrokken in Noord Italië. Voor mij staat deze stap gelijk aan het totaal samenvallen met mijn levenslicht, waardoor alle lagen in mijn bewuste en onbewuste lichaam worden aangeraakt. Vanuit die kracht en zachtheid kan ik jou begeleiden bij de stappen die jij zelf te zetten hebt.

Op dit landgoed -te midden van de natuur- heerst een engelenstilte en is de uniciteit van levensenergie voelbaar. Er lopen reeën over ons terrein, er is een biodynamische groententuin naar middeleeuws voorbeeld, een waterval, ongekende stilte- en unieke meditatieplekken. Het is te veel om op te noemen. Deze plek heeft mij gevonden en ik haar. De voelbaar kosmische energie hier is deelbaar. Het is om die reden dat ik die ook jou wil laten ervaren. Naast de lessen die ik geef aan het Levenscollege, de beeldhouwworkshops met Valerie de Meijer en de individuele begeleidingen van studenten, consulten en lichtlezingen, ontvangen we nu ook, in een oase van rust en aandacht,  iedereen die begeleiding nodig heeft op haar of zijn unieke pad op het landgoed Terra Nascosa (verborgen aarde) in Italie. Samen met Twan van Hagen en Valerie de Meijer hebben we een aantal keren per jaar prachtige stille verdiepingsweken.  Of je nu stappen te zetten hebt op:

  • emotioneel vlak omdat je een dierbare bent verloren of met andere nog onverwerkte emoties wilt leren omgaan;
  • spiritueel vlak om van onbewust naar zelfbewust jouw plek te leren kennen in dit universum;
  • lichamelijk vlak omdat lichaam en geest voor jouw gevoel niet synchroon lopen;

je bent welkom!

Wil je meer informatie over de Lichtlezingen die Twan en ik geven,
klik hier >> Licht-Lezing

Greethje Bangert
Healing Feathers
06-11454247

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief