Irina Veelders

Healer en spiritueel coach Levensinitiaties,
Docent Love, Power & Spiritweek,
Onderdeel HealTeam en docent module Zelfliefde.

Ik was al jong geïnteresseerd in spiritualiteit en vond zelfontwikkeling een vanzelfsprekendheid om het fijn te hebben hier op aarde. Ik realiseerde me toen ik 18 was dat ik niet de omstandigheden of mensen kon veranderen, maar wel hoe ik er mee omga. Dat gaf me een enorme vrijheid!

Ik heb gewerkt als fysiotherapeute waar mensen op soms wonderbaarlijke manier genazen. Ik had vaak het gevoel dat ik maar wat deed… Later werd ik me bewust van de helende energie.

Toen ik kinderen kreeg, ben ik een aantal jaren gestopt met werken om er voor hun te zijn.

Het opvoeden, eigenlijk begeleiden van hoogsensitieve kinderen is een uitdaging in deze tijd en heb ik met intense dankbaarheid gedaan. Ze waren en zijn mijn spiegel voor zelfliefde en echt en zuiver zijn.

Een tijd heb ik interieuradvies gegeven om van een huis een thuis te maken.Mensen bewust te maken van wat ze nodig hebben om zich fijn te voelen in een ruimte, wat kleur doet en wat een bezielde omgeving is.

Een aantal jaren geleden was er een Goddelijke inslag bij me, waardoor al mijn oude kennis weer vrijkwam. Deze kennis deel ik graag met jou zodat je ziet wie je bent en wat jij kan en dat je gaat LEVEN!

Liefs Irina

Hier kun je de vredesmeditatie volgen die we in deze tijd zo nodig hebben.

En volg onze podcast De Nieuwe Wereld via YouTube

 

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven