Irina Veelders

Healer en spiritueel coach Levensinitiaties,
Trainer Love, Power & Spiritweek,
Onderdeel HealTeam. 

Op 5 jarige leeftijd zat ik aan de voeten van mijn oma die een sterke band met het Goddelijke had. Oma vertelde me dat ik nooit alleen ben in het leven en dat juist de kleinste dingen van het leven de meeste Gods kracht in zich dragen. Ademloos kon ik naar haar luisteren.

Op 17 jarige leeftijd woonde ik alleen op een zolderkamer en raakte de bodem van mijn bestaan. In mijn eenzaamheid ervoer ik toen de woorden van mijn oma dat ik nooit alleen ben en met deze verbinding met de universele wijsheid trok ik mezelf uit het dal en vond ik mezelf.

Ik ging werken als fysiotherapeute waar mensen op wonderbaarlijke manier genazen.  Helaas nam ik te veel op in mijn eigen lichaam waardoor ik genoodzaakt was te stoppen ten behoeve van mijn eigen gezondheid. De liefde voor mensen kon ik toen kwijt in interieur waar ik een bloeiende zaak opbouwde: La Vie Bohème. Ook iemands omgeving wanneer afgestemd op iemands ziel, is zo helend en goddelijk. Daarnaast heb ik drie prachtige gevoelige kinderen die ik probeer met wijsheid en liefde te begeleiden in hun bestaan hier op aarde.

In 2019 ervoer ik tijdens een retraite in de bergen een Goddelijke inslag waardoor al mijn oude kennis weer vrijkwam die verborgen lag in mijn ziel van dit en vorige levens.

Ik werk nu naast La Vie Bohème in het LevensCollege en mijn liefde is om mensen te helen met mijn woorden, ogen en handen..

Verdrietige gebeurtenissen hoeven je niet te tekenen voor de rest van je leven. Littekens tonen jouw moed om door te gaan en in vreugde te kunnen leven. Je hebt altijd een keuze.

Mijn missie is om jou je licht te laten ervaren wie je werkelijk bent zodat je kunt leven in afstemming met je ware doel hier op aarde. (Zelf) liefde is daarbij één van de sleutels.

Liefs Irina

www.lavieboheme.nl

Hier kun je de vredesmeditatie volgen die we in deze tijd zo nodig hebben.

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief