Marjon Landheer

Ik geniet intens van het moeder zijn van Tess en Bo en heb 3 kleinkinderen, Kiki (6), Duuk (3) en Ollie (1). Wij vormen, inclusief de partners van mijn kinderen en mijn ex-genoot, een hechte familie en zijn blij met elkaar. Ik ervaar dit als een groots geschenk.

Vanaf de start ben ik betrokken bij de oprichting van ons College als docent van het Nieuwe Counselen, trainer en ontwikkelaar van workshops Luisterend Spreken en Ken U Zelve.

Mijn passie

Al toen ik heel klein was, kon ik vol verwondering kijken naar mensen en werd ik gefascineerd door hun lichaamstaal en vooral door hun soms volkomen onverklaarbare gedrag. Gedrag heeft een grote impact op de omgeving en ik merkte al vroeg dat er veel mensen zijn die zich daar niet bewust van zijn. Waaronder mijn eigen vader.  Mijn uitspraak “de mens is het meest fascinerende boek dat ik ken en raakt nooit uitgelezen”, klopt nog steeds. Mensen intrigeren mij en raken mijn hart.

Mijn diepste wens is om een veilige haven te zijn, ook voor allen die verbonden zijn aan het Levenscollege. Onze studenten, trainers als ook docenten. In een haven zijn geen hoge golven, daar kun je in alle rust aanleggen en voel je je veilig. Je mag er zijn wie je bent met al je onzekerheden en zekerheden. Met alle vragen en twijfels over het leven op dat moment.

Dus mocht je tijdens het volgen van een workshop of opleiding persoonlijke blokkades tegenkomen dan vinden wij het belangrijk dat je weet dat er de mogelijkheid is om met mij contact op te nemen voor een privé- sessie. Mocht in een voorgesprek duidelijk worden dat er een andere counselor beter past bij wat er speelt dan stuur ik je graag door.

Persoonlijk profiel

Persoonlijke levenservaringen (69 jaar), werkervaringen (in 1991 startte ik mijn eigen bureau Landheer&ZO) en alle kennis die ik heb verworven via vele verschillende opleidingen en cursussen ondersteunen mij om er op mijn eigen wijze voor je te zijn. Mijn wijze van begeleiden is intuïtief en ik voel energetisch vaak al van tevoren aan waar de angel zit. Ik werk graag met veel verschillende vormen en methodes zoals NLP-Neuro Linguïstisch Programmeren, Innervoice-dialogue, Opstellingen, Kernkwadranten, Transactionele Analyse, Levensbronnen, LevensInitiaties en Kinesiologie.

Wil je een afspraak voor een consult met mij maken, mail mij dan: marjon@hetlevenscollege.com.

Ik wens je een mooi en interessant pad naar zelfontplooiing.  

Een warme groet,

Marjon

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven