Nancy Szkudlarek

Assistent docent mediumschap & intuïtieve ontwikkeling, begeleider Intuïtieve ochtenden, docente Kabbalah

Wat mij intens blij maakt is dat ik in 2016 op een retraite reis naar Zwitseland kennis maakte met het Levenscollege. Ik stapte zonder enige kennis of achtergond van mediumschap een week in van verbinding met de – zoals we dat noemen – ongeziene wereld.
Ik was meteen verliefd en tegelijkertijd volledig in de war van wat je allemaal kan en ervaart als je afgestemd bent op het veld van liefde, magie en wijsheid. Sinds die tijd ben ik verschillende modules gaan volgen en was ik gretig om meer te weten te komen over de krachten en wijsheden uit het universum, de bron of het grotere geheel waar wij een deel van zijn.
In mijn dagelijks werk ben ik schoonheidsspecialiste en dat doe ik ook al tientallen jaren vol passie, maar sinds die ene week in Zwitserland staat mijn leven daarnaast nu ook volledig in het teken van spiritualiteit. Sinds een paar jaar ben ik assistent docent naast Laura Hertel en Diana Mulock Houwer en geven wij de jaaropleidingen intuïtieve ontwikkeling en mediumschap. Daarnaast leid ik om de week op vrijdag de inloop oefenochtenden intuïtie en mediumschap.
Een andere grote passie is trance mediumschap, Angelologie en de leer van de mystieke Kabbalah. Ik ben mij gaan verdiepen in de wijsheden van de Kabbalah, en samen met San Nijensteen beginnen we in februari 2022 een module over de kennis van de mystieke Kabbalah.
Naast mijn betrokkenheid bij het Levenscollege heb ik een praktijk aan huis waar je terecht kan voor consulten die kunnen bestaan uit contact maken met een overleden dierbare, of een engelenlegging aan de hand van de levensboom, ook wel een zielenlezing genoemd.
Liefs Nancy
Wil je een afspraak maken stuur dan een bericht naar

 

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief