Nancy Szkudlarek

Assistent docent mediumschap & intuïtieve ontwikkeling.

Bij het Levenscollege geef ik samen met Diana Mulock Houwer de module mediumschap en intuïtieve ontwikkeling. Sinds 2016 heb ik verschillende modules gevolgd bij het Levenscollege, waarbij ik mijn passie heb gevonden bij het mediumschap.

Tijdens die modules ging mijn hart sneller kloppen en ging ik zoveel meer begrijpen van mijzelf en de wereld om mij heen.

Als kind was ik altijd bang voor de ongeziene wereld en keek er voor weg maar tijdens deze module heb ik kunnen ervaren dat er zoveel liefde is vanuit onze overleden dierbaren. Daarnaast voel ik mij dankbaar dat ik in contact met hen mag staan om de boodschappen te mogen doorgeven.

Toen Diana mij dan ook vroeg om stage bij haar te lopen voor het docentschap was ik intens blij, en inmiddels geef ik samen met Diana les. Daarnaast begeleid ik samen met Sandra den Boer van Velzen de mediumschap oefenochtenden op de vrijdagochtend.

Een andere passie van mij is de leer van de Engelen. Engelen leggingen (aan de hand van de tree of life) zijn ook zo fijn om te doen en geven zulke mooie inzichten.

We zijn nooit klaar met leren, elke dag probeer ik een betere versie van mijzelf te worden. Nog meer in overgave en vertrouwen leven is dan ook mijn missie.

 

Liefs Nancy

beautyinside.bynancy@gmail.com

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief