Nancy Szkudlarek

Docent mediumschap, Docent Mystieke Kabbalah, Medium, Zielenlezer Engelenwijsheid

In 2016 op een retraite reis naar Zwitserland maakte ik, zonder enige ervaring te hebben van mediumschap, kennis met de ongeziene wereld. Ik was meteen verliefd en tegelijkertijd volledig in de war van wat je allemaal ervaart als je afgestemd bent op het veld van liefde, magie en wijsheid.
Sinds die tijd heeft het mij niet meer losgelaten. Ik ben mij gaan verdiepen in (trance) mediumschap, de leer van de mystieke Kabbalah en van de Aartsengelen om zo meer te weten te komen over de krachten en wijsheden uit het universum, de bron of het grotere geheel waar wij een deel van zijn.

Sinds 2021 ben ik als docent verbonden aan het LevensCollege. Ik geef de module ‘de Magie van de Mystieke Kabbalah’, daarnaast verzorg ik de oefenochtenden Intuïtieve ontwikkeling & Mediumschap en ben ik co-docent bij de module Mediumschap.

Naast het geven van trainingen kun je bij mij terecht voor: 1 op 1 lessen in het mediumschap, voor consulten mediumschap (contact met een overleden dierbare) of voor een Zielenlezing, waarbij je inzicht krijgt in het pad van je ziel door het leggen van engelenkaarten op de Levensboom.

 

Liefs Nancy

 

Wil je een afspraak maken stuur dan een bericht naar: nancy.szkudlarek@gmail.com

 

 

 

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven