Blijf op de hoogte van nieuws, blogs en aanbiedingen

Yvette Visser

Levenscounselor, auteur en spiritueel coach.
Docente Healing& Bewustwording, Engelenwijsheid en Levensbronnen.

Mede-oprichter van het LevensCollege, auteur en teacher.
Het Pad van Wonderen, Soul Journey, Mystical Journey, Healing & Bewustwording, Engelenwijsheid, Levensbronnen

Wat bijzonder is, is dat ik ooit heb mogen voelen hoe het voelde toen ik net geboren was. Het was alsof ik uit elkaar spatte van vreugde dat het avontuur nu echt begon! Ik keek de wereld rond en wist dat ik hier kwam om iets te betekenen en te brengen. Ik ben heel, ik ben vreugde en het voelt alsof ik heel veel licht de wereld in wil brengen! Wat een kracht en vertrouwen voelde ik.

Dat is wie we werkelijk zijn en dat is waarom ik het LevensCollege samen heb opgericht met als doel een community te creëren die een verschil in de wereld maakt. Mensen die hun eigen essentie ontdekt hebben en weten dat dat de bron van je geluk is. Mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en hun talenten met passie durven leven en manifesteren vanuit waarheid, overvloed en vertrouwen. Stralende mensen die een stralende wereld maken.

Mijn passie is het steeds weer verder groeien in bewustzijn, het meer en meer in pure liefde kunnen leven, geraakt worden door de wijsheid van het leven en mijn I AM leven. De kracht ligt in mijn ware Zelf, mijn Ziel die mij de weg wijst en ik kan hier eindeloos over delen. Daarom vind ik alle modules die ik zelf en samen met Bonnie, Susanne en Laura gecreëerd hebt, nog steeds allemaal één groot feest. Gebaseerd op universele wijsheid houden ze hun kracht.

De modules die ik ontwikkel groeien mee met mij, stapje voor stapje en in die ontwikkeling vind je mijn vreugde, onze vreugde. Het grootste geschenk voor mij is dat we steeds samen op reis gaan. Een reis naar binnen, naar de Bron met de prachtige begeleiding van onze gidsen, de Engelen en alle andere mooie wezens die ons versterken in ons licht.

 

Modules/workshops:

Het Pad van Wonderen met Bonnie – online
Soul Journey – een cirkel van pure liefde en zachte heling met Laura – online
The Sound of Silence met Jamy – 1-day retreat – op locatie
Mystical Journey met Bonnie – online
Healing & Bewustwording met Bonnie – online module met begeleiding door Healing & Bewustwording team
Engelenwijsheid – module die nu door Annemieke en Pien wordt gegeven
Levensbronnen met Susanne – module die nu door Pien wordt gegeven.

Boek: Herken mij in vlinders

Kaartendeck: Engelenwijsheid