Carmen Vreeburg

Gevoelig ben ik altijd geweest en het heeft even geduurd voordat ik mijn bestemming gevonden had. Al 20 jaar heb ik mijn praktijk in spirituele, intuïtieve en mediamieke ontwikkeling. Ik gebruik mijn mediumschap op vele verschillende manieren. Waaronder consulten, coaching, trainingen en fotografie.
Nadat ik bijna 20 jaar geleden een spirituele avond had bijgewoond kreeg ik de smaak te pakken en ben ik mijn intuïtie, spiritualiteit en aanleg voor het mediumschap gaan ontwikkelen. Vele jaren van training en ontwikkeling volgde.

Door de jaren heen heb ik heel veel training en opleiding gehad van vele docenten. Tevens ben ik Certificate Holder van de Spiritualist National Union. Ik heb ook mijn CSNU gehaald voor Teaching, Demonstrating Mediumship en Public Speaking. Certificaten waarmee ik door de Engelse SNU ben gekwalificeerd als docent. Tevens heb ik verschillende modules behaald in Psychologie via de Open Universiteit. Nog steeds volg ik regelmatig workshops en cursussen op het gebied van Mediumschap en Psychologie. Ontwikkeling is (gelukkig) nooit klaar.

Ik mag mijn werk o.a doen op scholen, zorginstellingen en bedrijven, waar het mijn missie is om een ieder bewust te maken van hun intuïtieve essentie.

Liefs,

Carmen
www.soulandintuition.com

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief