Jasper Merle

Muzikaal healer, verbinder met de Bron en met jouw unieke Zielspotentie.
 
Muziek en klank zijn voor mij altijd een middel geweest om te verbinden. Als kind hoorde ik dat alles een eigen melodie had. Dus als het sneeuwde, dan zong ik het lied dat ik in het energieveld hoorde. 
Ik leerde hoe ik met klank en gedachten dingen voor elkaar kon krijgen en vond zo mijn eigen scheppingskracht uit.
 
Door trauma’s en oude pijn was alles een tijd lang ondergesneeuwd geraakt. En toen ik rond mijn 30ste helemaal vastliep, moest ik de helende kwaliteiten die ik in m’n kindertijd al had ontdekt weer opgraven. Mijn lichaam en Ziel heb ik kunnen helen met de werking van klank in verbinding met helend licht.
 
Alles bestaat uit frequentie en is in essentie klank. “In de beginne was er het Woord.” Geluid ligt aan de basis van onze schepping. Pure energetische informatie. Daarom is de kracht van klank zo heilzaam. Omdat het direct bij de kern heling en verandering kan brengen. Hier werk ik mee, of beter gezegd: Zo werkt het Goddelijke met mij als instrument, voor jou! Om de kracht van de Ziel naar voren te halen. Oude informatie te transformeren, zodat je kan stralen als de Zon die je bent.
 
Op Studio New Earth werk ik samen met Bonnie, Irina en Patty Harpenau.
 
In mijn werk geef ik muzikale klank healing aan mensen en paarden. Veelal in groepsverband en ook privé, waar we helende reizen maken met muziek en visualisaties.
 
Het grootste geschenk voor mij is om het Goddelijke Licht te laten stromen en zo met elkaar een wereld van Liefde te creëren. Let the light shine!

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven