Joke van Lieshout

Nadat in november 2015 mijn man onverwachts overleden is, is voor mij een ‘nieuwe wereld’ open gegaan. Al snel bleek dat hij nog altijd bij mij en mensen om mij heen was. Dit heeft mijn nieuwsgierigheid aangewakkerd naar wat er nog meer is tussen Hemel en Aarde. Terwijl het contact met mijn echtgenoot steeds sterker werd, heb ik mij persoonlijk ontwikkeld. Vele overtuigingen, die ik in de loop van mijn leven als passend voor mij ben gaan beschouwen, heb ik los gelaten. Ik ben heel anders in het leven gaan staan. Door volledig mijn hart te volgen, te vertrouwen op mijn intuïtie voel ik een enorme vrijheid. Ik heb ontdekt hoe fijn het is om gehechtheden in het leven los te laten en met de stroom van het leven mee te gaan. Een leven waarin ik een sterke verbinding ervaar tussen mensen, dieren en de natuur. Een leven dat rijkelijk gevuld is met wonderbaarlijke gebeurtenissen en hartverwarmende, ontroerende ontmoetingen. Waarbij ik me sterk geholpen en begeleid voel.

Als levenscounselor en bevrijdingscoach geef ik bevrijdingssessies voor volwassenen en kinderen. Op een diep niveau kijken we samen waar angsten, belemmerende gedragingen of ongewilde emoties vandaan komen. Vaak zijn deze ontstaan door een overtuiging die in dit leven, een vorig leven of vanuit de familielijn is neergezet. Een overtuiging die op dat moment heel goed werkte en zelfs noodzakelijk kan zijn geweest, maar nu in de weg zit. Deze reis vanuit je onderbewustzijn is een verhelderende, liefdevolle, transformerende reis, die als heel helend en indrukwekkend ervaren wordt. Als een last die van je afvalt, zodat je lichter je pad kan vervolgen.
Doordat ik afstem op de ziel hoeven jonge kinderen niet fysiek aanwezig te zijn.

Op mijn verjaardag 7-7-2022 is mijn boek ‘Floor heeft het door’ uitgekomen.
Een boek dat me ingefluisterd is door twee meisjes in de ongeziene wereld.

Floor is een meisje dat avonturen beleeft. Ze is nieuwsgierig en ontdekt dat ze kan praten met haar opa die in de hemel is. Ze is dolgelukkig als ze haar beschermengel ontmoet. Haar engel en opa leren haar hoe je je leven veel leuker, liefdevoller en makkelijker kunt maken. Ze krijgt wonderbaarlijke handvatten die simpel toe te passen zijn. Daarmee leert ze haar eigen hemel op aarde te maken.
Het is een boek vol inspiratie dat op een leuke, spannende, nieuwgierig makende manier geschreven is. Een boek dat je laat zien hoe je echt jezelf kunt zijn. https://youtu.be/EOLJu3JPGlo

www.jokevanlieshout.nl 
joke.van.lieshout@outlook.com
06 1551 7248

 

Download hier het artikel van Joke in de Paravisie juli 2023. Klik hier>>>

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven