Pien van Lambaart

Van mijn hart, naar jouw hart… Mensen helpen herinneren wie ze zijn. Hoe mooi je bent, hoe goed je het doet en hoe geliefd je bent. Als Hartscoach wil ik je helpen luisteren naar je hart, naar wat het je zo liefdevol te vertellen heeft. En je daarmee helpen om te stralen vanuit je kern. Weer vanuit je eigen kracht te leven. Stabiel, bewust, helder en vol inzichten.

Na mijn opleiding aan de Hotelschool Den Haag heb ik enkele jaren in de hotellerie gewerkt. Om vervolgens de overstap te maken naar Human Resources binnen bedrijven, gespecialiseerd in Recruitment. Het was leuk om op zoveel verschillende niveaus te werven en te werken. Door deze ervaringen ben steeds meer gaan houden van mensen in het algemeen. Met al hun verschillen en overeenkomsten, hun eigenaardigheden en vooral hun prachtige kern. De keuze om me een tijdlang te richten op de (belangrijke en vaak onderschatte functie) van moeder en echtgenote, gaf me de tijd en mogelijkheid om me op een andere manier te verdiepen in het werken met mensen, middels psychologische en spirituele opleidingen en cursussen, onder andere aan het Levenscollege. Sinds 2016 ben ik gediplomeerd Levenscounselor. Of, zoals een van mijn cliënten een keer liefkozend zei ‘Hartscoach’. En die naam voelde zo goed, dat dat de naam van mijn praktijk is geworden…..

 

Sinds 2018 ben ik verbonden aan het LevensCollege als docent en bestuurslid (2020). Vanaf 2023 ben ik teruggetreden uit het bestuur en ben ik gastdocent geworden. Dit past beter bij mijn overige werkzaamheden als freelance trainer en mijn eigen praktijk:  www.hartscoach.nl
Ik werk één op één in mijn praktijk met als kernwoorden luisteren, visualisaties, liefdevolle begeleiding, oefeningen en tools waarmee je zelf aan de slag gaat om weer te worden wie je werkelijk bent.

Van mijn hart, naar jouw hart; wees welkom!

Liefs Pien

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven