Rosita Belkadi

Mijn naam, ben ik dat?

Jezelf voorstellen blijft een gek iets. Want wat vertel je over jezelf?

Dat ik getrouwd ben? Dat ik moeder ben? Half Grieks ben? Erg passievol en luidruchtig? Graag kook? Graag dans? Gek ben op lachen!

Maar vraag je me wat mediumschap voor me betekent dan ga ik aan en vind ik het wel tof om van alles te vertellen over mezelf en mijn pad tot nu.  Ik ben al 20 jaar werkzaam als medium en geef veel les in dit speciale vakgebied. Mediumschap is niet alleen mijn passie, het begrijpelijk maken van deze onzichtbare wereld is ook mijn missie. Het voelt niet als een carrière maar meer als een roeping. Nu zoveel jaar werkzaam te zijn besef ik pas hoe weinig we eigenlijk weten…
Hoe we altijd blijven leren. En we de zogenoemde ui pas volledig afpellen als we zelf naar de spirituele wereld gaan. Mijn liefde voor mediumschap en het begrijpelijk maken is zo groot dat ik durf te zeggen: het zit in mijn bloed.

In alles wat ik doe laat ik me leiden door de wensen die jij hebt en door wat ik voel dat nodig is. Eigenlijk is alles wat ik voor je doe maatwerk.

Als ik lesgeef is natuurlijk zijn en jezelf zijn een van de belangrijkste dingen. Ik ben een groot voorstanders van Natuurlijk Mediumschap. En ben dan ook van mening dat vanuit de ontspanning de mooiste en grootste bewijzen komen. Er is niet zoiets als een standaard draaiboek. Er zijn richtlijnen en  zeker een standaard. Maar het natuurlijk mediumschap en in dienst zijn van de spirituele wereld staan altijd voorop.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Rosita

www.rositabelkadi.nl

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief