Lichtwerkers, de tijd is NU…

Opname van de podcast. Je kunt hem dus nu ook op beeld zien en bekijken.

Een reactie op “Lichtwerkers, de tijd is NU…

  1. Dorine schreef:

    ik wil even iets kwijt. ik volg jullie nog niet zolang maar spreek toch wel de taal. afgelopen dinsdag heb ik meegedaan aan de meditatie en ik heb gisteravond naar Aartsengel Uriel een petitie gestuurd. Ons verzoek was mijn broer een vlucht vanuit Spanje naar huis kon krijgen. Ik hoef over de noodzaak verder niets uit te leggen en hoe moeilijk een vlucht te krijgen is. zojuist krijg ik van mijn broer bericht dat hij morgen een vlucht heeft. Voor dit alles kwam ik een echtgenoot tegen van een patiënt die ik een aantal jaren geleden als verpleegkundige begeleid /verzorgd heb in haar stervensproces. we hadden elkaar al die jaren niet meer gezien maar vanaf de eerste ontmoeting ‘ leffelde wij goed’ al werd hier niet over gesproken. Hij vertelde dat het hem goed ging en dat hij inmiddels een LAT relatie heeft. En tussen neus en lippen door vertelde hij dat zijn vrouw in zijn dromen hem hielp met hoe hier mee om te gaan. Ik zei hoe fantastisch dat ik dit vond. hij keek mij eerst verwonderd aan en toen een brede glimlach. dus jij gelooft dit ook zei hij en er verscheen een brede glimlach…….. wat een dag. Veel dank voor jullie werk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven