Meditaties & Visualisaties van Bonnie

Hieronder kunt u enkele meditaties & visualisaties van Bonnie Bessem beluisteren. In de webshop kun je tevens nog meer (uitgebreide) meditaties vinden. In iedere podcast geven wij (Yvette en Bonnie) ook een visualisatie. Kijk ook bij de Intentie meditatie en het Heldenverhaal meditatie


1. De Zon

Verbinding maken met je eigen ziel. Met deze visualisatie worden we ons bewust van onze essentie.


2. De 3 Kristallen

Geniet van het plaatsen van de 3 kristallen. Het geeft helder denken, voelen en zijn.


3. Visualisatie voor de Hemeltaalgroepjes


4. De grace van standvastigheid

Uit de podcasts op Mixcloud. Klik hier voor de podcasts


 

Een reactie op “Meditaties & Visualisaties van Bonnie

  1. AnneMarie van de Ven schreef:

    Vanuit mijn interesse voor Joe Dispenza kwam ik jullie website tegen. Ik volg Joe al een poos en doe zijn meditaties die ik vind op internet. Je presentatie met Yvette over de bijeenkomst met Joe vind ik boeiend. Info die ik in het engels miste is me duidelijker geworden. BEdankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *