Diana Mulock Houwer

Docent Mediumschap & Intuïtieve ontwikkeling

Mijn naam is Diana Mulock Houwer en kom zoals men dat noemt uit een spiritueel nest. Sinds mijn jeugd weet ik al dat er meer is tussen hemel en aarde. Als kleuter had ik een vriendinnetje die dag en nacht bij mij was en waar ik veel mee speelde. Mijn verbazing was erg groot toen ik ontdekte dat ik de enige was die haar kon zien. Mijn angst om raar gevonden te worden werd groter en ik nam afscheid van mijn vriendinnetje.

Ik werd ouder en interesseerde mij in andere dingen. Toch beleefde ik nog wel eens spirituele momenten waar ik me dan geen raad mee wist.

Na een ontmoeting met Bonnie en Willemijn Bessem vielen veel puzzelstukjes op zijn plaats. Bij hen heb ik, via verschillende cursussen, geleerd hoe ik om kon gaan met mijn gevoeligheid en, belangrijker nog, hoe ik dat kon delen met anderen. Ook heb ik in 2011 bij José Gosschalk een opleiding aan de Academie voor Mediumschap voltooid.

Naast deze cursussen en opleiding ga ik elk jaar met veel plezier naar het Arthur Findlay College het opleidingsinstituut voor mediums in Stansted, Engeland.

Sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk in Oud-Beijerland  / Den Haag  van waaruit ik zowel volwassenen als kinderen ontvang voor een mediamieke sessie, een coaching sessie of een combinatie van beiden.​

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven