drs. Bonnie Bessem

Initiator LevensCollege. ​Psychologe, medium, auteur en levenscounselor. Docente Levensinitiaties®, Trance & Soulmediumschap, Healing & Bewustwording, Het Nieuwe Counselen en Train de trainer.

Ik heb zo’n geluk gehad dat ik als kind de ongeziene wereld, mijn thuis nog kon zien en ervaren. Als jong kind wist ik al wat ik naar de aarde kwam brengen: mijn kennis van de ongeziene wereld, van onze werkelijke zijn en het vermogen anderen dit te laten ervaren.

Na mijn middelbare school ben ik Psychologie gaan studeren en heb ik daarnaast een opleiding voor Kundalini Yogalerares gevolgd. Als psychologe geloofde ik al niet dat er iets mis is met ons echter we zijn gewoon vergeten wie we werkelijk zijn. Daarom geef ik geen therapie maar training. Ik heb altijd geweten tot hoeveel we als mens in staat zijn en dat we nog maar weinig gebruik maken van ons potentieel. Ik heb altijd gezocht naar methoden die werken!

Ontdek wie je in wezen bent en waartoe je in staat bent. We zijn geen speelbal van toevalligheden. We zijn mede-Scheppers van ons leven!

Jarenlang heb ik mensen mogen trainen in het mediumschap gecombineerd met de Psychologie en in 2014 is een droom uitgekomen: het oprichten van Het LevensCollege samen met dierbare vriendinnen/collega’s.

Én, ik hou ontzettend van de zee, Ik zwem graag, óók in de winter. Je kunt mij iedere dag wel op één moment van de dag vinden op het strand.


Mijn Gezin

Het is niet altijd gemakkelijk om samen te leven met iemand met een missie. Een missie waarvoor soms dingen moeten wijken. Een missie waarin ik op zoek ben naar de waarheid achter dit leven waardoor ik af en toe minder interesse heb in de aardse ‘pleasures’.

Wat een held! En mijn man niet alleen. Ook mijn kinderen kijken mij af en toe meewarig aan wanneer ik weer niet op de hoogte ben van het nieuws. Ze hun ogen rollen wanneer ze iets belangrijks vertellen en ik ergens in een ander universum zweef. En ik ze vervolgens in een paar minuten 3 keer dezelfde vraag stel. Nou zou je ook niet heel veel meer lol aan mij beleven als je mijn passie en missie weg zou halen. Tja leven met iemand met een missie. Maar hoe mooi als ik mijn dochter dan helemaal voor iets zie gaan. Dat mijn man zegt dat dit toch inderdaad niet saai is. Dat ik op de hoogte ben van alle nieuwste onderzoeken op het gebied van ons zelfhelend vermogen. Dat ik vergeet te koken waardoor ze wéér eten kunnen gaan bestellen ?


Mijn droom

Samen met jou de wereld een stuk lichter maken. Lichter van zorgen en stress en vooral lichter maken door kennis van de ongeziene wereld, jouw Thuis!

Je kunt mijn boeken lezen, de podcasts volgen, de meditaties en online opleidingen volgen en we kunnen elkaar ontmoeten tijdens livetrainingen en events. Ik hoop jou te mogen inspireren om samen verder te groeien in hoe wij als mens zijn bedoeld en je bewust te maken van al jouw prachtige kwaliteiten.

Liefs Bonnie

 

 

 

 

Wil je een afspraak voor counseling of een mediamieke reading dan kun je me mailen: bonnie@hetlevenscollege.com

 

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief