Blijf op de hoogte van nieuws, blogs en aanbiedingen

drs Greethje Bangert

Docent Levensinitiaties en Levenstuin, Trainer en Begeleider Healing en Bewustwording, Levenscounselor, onderdeel van Het Heal Team.

 De basis van het leven dat wij kennen vindt haar oorsprong in iets onbevattelijks dat wij kunnen omschrijven als de Bron, licht, frequentie, trilling of energie.

Deze oerkracht beweegt zich in weefsels en lijnen en op de punten waar deze weefsels en lijnen elkaar raken/ontmoeten of verbinden ontstaat leven. Dat kan een plant zijn, een dier, een mens, een steen en zo voort. Elk brandpunt is uniek en zo is dus elke persoon uniek. Doordat alles verbonden is middels deze weefsels en lijnen zijn wij dus ook verbonden met elkaar en alles. Als een persoon een beschadiging of een blokkade heeft wordt de doorstroming in de persoon zelf maar ook in het oneindige netwerk belemmerd. De gevolgen zijn onrust, verlangen, ongemak of zelfs ziekte en  pijn. Op dat moment is het nodig om alle verbindingen en lijnen te herstellen en jezelf, als uniek brandpunt, weer te laten functioneren en stralen in het gehele netwerk.

Dan kom je als mens terug in je oorspronkelijk staat waarin je hoogste potentie ligt besloten en zich onbelemmerd kan ontvouwen.

Voor dit herstel heb je de juiste puzzelstukjes of ondersteuning nodig. Ik krijg de unieke, bij iedere individu passende stappen door die op dit moment nodig zijn voor herstel, ontluiking en/of groei. Deze stappen kunnen verschillend zijn van aard:

  • lichamelijk (zoals voeding en leefstijl),
  • emotioneel (bijvoorbeeld verwerking en transformeren van emotionele trauma’s),
  • mentaal (onder andere het begrijpen en transformeren van belemmerende ideeën en gedachten)
  • spiritueel (van onbewust via zelfbewust en goddelijk bewust naar Godsbewust).

Als docent van het Levenscollege, onderdeel van Het Heal Team en met mijn eigen praktijk Healing Feathers voel ik mij enorm bevoorrecht dat ik een rol mag spelen in de ontvouwing van de hoogste potentie van studenten en cliënten door te trainen, te begeleiden en te coachen. Zowel bij het lesgeven als bij de consulten die ik geef staat de uniekheid van iedere student en iedere cliënt voorop omdat een ieder een heel eigen plek heeft in dit leven, op deze prachtige aarde.

Naast mijn rol in het Levenscollege ligt mijn passie in het, samen met Het Heal Team (Bonnie Bessem, Yvette Visser, Valerie de Meijer, Irina van Barneveld, Twan van Hagen en ik) creëren van een plek in de natuur waar we, geheel zelfvoorzienend en in harmonie met de aarde, mensen kunnen ontvangen voor heling, rust en ontwikkeling.

Voor begeleiding, een reading, tests en advies kun je me bereiken via mijn website Healing Feathers, email of mobiel.

Ik ontmoet je graag!

Greethje

Email: margreeth.bangert@gmail.com
Tel: 0611454247