Blijf op de hoogte van nieuws, blogs en aanbiedingen

Laura Hertel

Medium, Coach en Docent Intuïtie & Mediumschap.

Mijn naam is Laura Hertel en sinds mijn jeugd ben ik al gevoelig voor allerlei ‘dingen’ om mij heen. Na een bezoek aan een medium werd ik mij hiervan bewust en ben ik mij gaan verdiepen in spiritualiteit en het mediumschap. Niet alleen vanwege mijn grote interesse ben ik mij hierin gaan specialiseren, maar ook omdat het mij persoonlijk heel veel heeft gebracht.

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het volgen van lessen in mediumschap bij Bonnie en Willemijn Bessem. Bij hen heb ik diverse disciplines geleerd, zoals het mediumschap, geinspireerd spreken en het geven van demonstraties en workshops. Daarnaast heb ik in 2011 mijn driejarige opleiding aan de Academie voor Mediumschap voltooid bij José Gosschalk in Naarden.

Minimaal twee keer per jaar ga ik naar het Arthur Findlay College in Stansted, Engeland. Hier heb ik lessen gevolgd van onder anderen Mavis Pittilla, Paul Jacobs, Janet Parker, Simon James en Tony Stockwell. Ook volg ik vele cursussen in binnen- en buitenland om zo goed mogelijk geïnformeerd en getraind te blijven. Sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk in Oud-Beijerland waar ik zowel volwassenen als kinderen ontvang voor een mediamieke sessie, een coaching sessie of een combinatie van beiden.

Het is mijn intentie om met anderen te delen wat spiritualiteit mij heeft gebracht en hen op die manier een stukje geluk mee te geven.