Laura Hertel

Levenscounselor, Medium, Spiritueel Coach, Docent Intuïtie & Mediumschap, Trance & Soulmediumschap  & Meditatie

Mede-oprichter van het Levenscollege en teacher Soul Journey en The Sisterhood of Light meditatie – inspiratie groep op facebook

Wie had kunnen denken dat ik na alle omzwervingen in mijn leven juist nu de dingen binnen het Levenscollege ben gaan doen waar ik heel lang een grote angst op had zitten. Als kind al had ik het idee dat de maatschappij waar ik in leefde er eentje was van regels en hokjes, iets waar ik mij als kind al hevig tegen heb verzet. Ik deed en doe altijd alles vanuit gevoel maar door weerstand van buitenaf en het “anders” zijn resulteerde dit erin dat ik steeds meer in mijn schulp kroop. Ik ben dus al van kinds af aan het leven gaan leven welke ik dacht dat er van mij werd verwacht.

MIJN MISSIE

Wat ik zo duidelijk voel dat ik hier ben om andere mensen te helpen, hen tot steun te zijn en mag begeleiden. Ik heb ik mijn leven veel meegemaakt. Ik had er voor kunnen kiezen om in situaties te blijven “hangen” en er niets mee te doen maar ik voel zo dat dit niet mijn weg is. Het grootste inzicht kreeg ik toen ik 15 jaar geleden in het ziekenhuis lag omdat ik een TIA / beroerte had gehad. De angst om dood te gaan was er gewoonweg niet, er was een rotsvast vertrouwen dat het goed zou komen ( noem het intuïtie 😉 )

Wel ga je op zo’n moment nadenken over het leven en dan vooral het leven wat je tot op dat moment hebt geleefd. Ik kwam tot de conclusie dat ik vooral “in dienst van” stond, niet voor mijzelf durfde te kiezen en dus niet voor mijzelf durfde te gaan staan.

Vlak voor deze periode was ik in aanraking gekomen met het mediumschap. Na het verlies van mijn vader, die er voor had gekozen om zelf uit het leven te stappen, heb ik jarenlang in een zware depressie gezeten. Maar na zijn dood heb ik altijd geloofd dat hij nog “ergens” moest zijn, diep van binnen heb ik altijd geweten dat het leven doorging. Pas na vele jaren durfde ik de stoute schoenen aan te trekken en ben ik naar een medium gegaan. Bonnie was degene die het gevoel welke ik al die jaren heb gehad heeft bevestigd. Na al die jaren van bezoeken aan psychologen, psychiaters en medicatie was dit mijn grootste cadeau. Eindelijk kon ik voor mijn gevoel dit boek sluiten. Ik ben snel daarna op les gegaan bij Bonnie en haar zus Willemijn. Wat een “thuiskomen” was dat. Eindelijk kon en mocht ik mijzelf zijn en de gevoelens die ik al die jaren had onderdrukt mochten er zijn en lieten mij zien dat dit juist mijn grootste kracht was. Dit is het begin geweest van mijn jarenlange ontwikkeling. Ik heb lessen en opleidingen gevolgd in binnen- en buitenland en ik heb in de afgelopen jaren geleerd om in mijn kracht te gaan staan maar bovenal geleerd om weer van mijzelf te gaan houden. En dit allemaal door het mediumschap te gaan ontwikkelen.

~ Mediumschap is zoveel meer dan contact met overleden dierbaren…het is een middel tot persoonlijke groei en compassie ~ 

Wij hebben altijd een keuze….en de enige die deze kan maken bij jijzelf. Ik voel mij een bevoorrecht mens dat ik, ook gebruik makend van mijn levenservaring hier mensen in mag ondersteunen en begeleiden.

MIJN PRIVÉLEVEN

In mijn privéleven ben ik al een aantal jaar heel gelukkig met Diana. Dat wij zowel partners als collega’s zijn maakt ons werk des te leuker. Het blijft een feest om elke dag samen de lessen te mogen geven. Ook ben ik moeder van 3 prachtige kinderen, 2 jongens van 21 en 16 jaar en een meisje van 19 jaar. Sinds een aantal jaar ben ik gescheiden. Ik ben elke dag dankbaar om te zien dat leven vanuit liefde en compassie maakt dat wij met elkaar nog steeds een groot gezin vormen waar alles in openheid mag bestaan. Nog steeds samen vakanties en dingen ondernemen maakt ook dat mijn kinderen zien, en ook elke keer weer bevestigen, dat zodra je open en eerlijk bent over wie je bent en wat je voelt het grootste geluk is dat er bestaat.

In 2007 heb ik samen met Diana de Spirituele Cirkel opgericht van waar uit wij cursussen intuïtieve ontwikkeling / mediumschap, demonstraties              mediumschap, consulten en retraite weken verzorgen.

Sinds de oprichting van het Levenscollege in 2014 valt dit voor mij allemaal samen. Dat ik mijn kennis en levenservaring kan delen in de lessen die ik geef. Ik voel mij elke dag weer dankbaar dat ik mijn levensmissie mag leven en dat ik dit samen mag doen met mijn (collega)vriendinnen maakt het alleen maar nóg mooier.

Wil je een afspraak maken voor counseling of een mediamiek consult stuur dan een mail naar laura@hetlevenscollege.com

Liefs, Laura

 

 

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief