Blijf op de hoogte van nieuws, blogs en aanbiedingen

Pien van Lambaart

Trainer/begeleider Healing & Bewustwording , Docente Levensbronnen, Chakradance en Engelenwijsheid, Levenscounselor.

Van mijn hart, naar jouw hart… Mensen helpen herinneren wie ze zijn. Hoe mooi je bent, hoe goed je het doet en hoe geliefd je bent. Als Hartscoach wil ik je helpen luisteren naar je hart, naar wat het je zo liefdevol te vertellen heeft. En je daarmee helpen om te stralen vanuit je kern. Weer vanuit je eigen kracht te leven. Stabiel, bewust, helder en vol inzichten.

Na mijn opleiding aan de Hotelschool Den Haag heb ik enkele jaren in de hotellerie gewerkt. Om vervolgens de overstap te maken naar Human Resources binnen bedrijven, gespecialiseerd in Recruitment. Het was leuk om op zoveel verschillende niveaus te werven en te werken. Door deze ervaringen ben steeds meer gaan houden van mensen in het algemeen. Met al hun verschillen en overeenkomsten, hun eigenaardigheden en vooral hun prachtige kern. De keuze om me een tijdlang te richten op de (belangrijke en vaak onderschatte functie) van moeder en echtgenote, gaf me de tijd en mogelijkheid om me op een andere manier te verdiepen in het werken met mensen, middels psychologische en spirituele opleidingen en cursussen, onder andere aan het Levenscollege. Sinds 2016 ben ik gediplomeerd Levenscounselor. Of, zoals een van mijn cliënten een keer liefkozend zei ‘Hartscoach’. En die naam voelde zo goed, dat dat de naam van mijn praktijk is geworden…..

Ik werk één op één of met een groep in cursussen of workshops. In mijn praktijk met als kernwoorden luisteren, visualisaties, liefdevolle begeleiding, oefeningen en tools waarmee je jezelf terugvindt en weer mag worden wie je bent. Ik vind het belangrijk om je te laten ervaren en niet alleen over de dingen te praten. Daarom werk ik veel met mooie methodieken als de Levensbronnen®, de Levensinitaties® en Chakradance™, en verder met geleide visualisaties, healing- en andere oefeningen en helende energie. Ik bied je zoveel mogelijk praktische tools om zélf aan de slag te gaan.

Ook kun je bij mij terecht voor een Zielenlezing.

Van mijn hart, naar jouw hart; wees welkom op mijn website Hartscoach.