Blijf op de hoogte van nieuws, blogs en aanbiedingen

Xander van Der Zijden – organisatieteam

Leiderschapstrainer, Spreker en life- en business coach

Binnen het Levenscollege organiseer ik retraites voor mannen, geef ik lezingen, Masterclasses en werk ik als Docent. Mijn achtergrond en persoonlijke interesse is enorm breed. Dit komt door mijn nieuwsgierigheid naar het doel van het leven in persoonlijk en algemene zin.
Als kind was ik al gefascineerd door de magische wereld boven ons. Mijn tienerjaren bracht ik al dagdromend door en reisde op deze wijze innerlijk door het Universum.

Op mijn 23ste levensjaar ben ik bij een bank gaan werken. Binnen afzienbare tijd was ik zakelijk succesvol. Na vijf jaar bij deze bank te hebben gewerkt, maakte ik een switch richting consultancy en recruitment. In loondienst heb ik succesvol verschillende teams en bedrijven voor anderen opgezet. In 2004 kwam ik via een geleide meditatie in een, voor mij, nieuwe wereld terecht. Het startsein van mijn ontdekkingstocht naar de zin van het leven was door deze ervaring gegeven. Het contact met mijn binnenwereld nam alsmaar toe en zorgde ook voor een andere manier waarop ik de buitenwereld waarnam en inrichtte. In 2014 ging het roer om en nam ik ontslag van mijn goedbetaalde management baan. Een proces van (emotioneel) loslaten voltrok zich en creëerde een nieuwe, verbeterde versie van mijzelf. Sindsdien is mijn leven een groot avontuur en doorzie ik steeds beter het grotere geheel. Dit kreeg ik door mij te verdiepen in verschillende religieuze geschriften en literatuur op het gebied van filosofie, wetenschap, occulte en de werking van het menselijk lichaam. Fascinerend vind ik het hoe alles met alles, vanuit eenvoud, in verbinding is. Het laat ons zien dat we veel meer zijn dan een menselijk lichaam dat een tijdelijk avontuur aangaat.
De afgelopen vijf jaar heb ik, naast een-op-een sessies, diverse workshops, opleidingen, meerdaagse events, lezingen en Ayahuasca ceremonies in groepsverband verzorgd en heb ik op diepgaand niveau de dynamiek van emoties en het gedrag leren begrijpen.

MIJN GEZIN

Ik ben woonachtig in Haarlem, getrouwd met Vera en heb twee fantastische zoontjes. In mijn vrije tijd kook ik graag en om de balans te houden loop ik ook hard. Regelmatig wandel ik in de prachtige duinen in mijn leefomgeving en bespeel ik diverse muziekinstrumenten zoals Didgeridoo en Djembé.

MIJN DROOM

Het is mijn levensmissie om de wereld waarin wij leven een stukje mooier achter te laten dan hoe ik hem aantrof. Hemel op aarde creëren is mijn ultieme doel zodat ieder mens kan leven in oprechte vrijheid, harmonie en saamhorigheid in verbinding met zichzelf en zijn omgeving. Graag tot ziens bij één van mijn activiteiten bij het Levenscollege.

Xander van der Zijden

In 2017 heb ik een online bewustzijn school opgezet: universalacademy.nl
Mijn persoonlijke website is: www.xandervanderzijden.nl