Blijf op de hoogte van nieuws, blogs en aanbiedingen

Yvette Visser

Levenscounselor, auteur en spiritueel coach.
Docent Engelenwijsheid en Healing & Bewustwording.

Wat bijzonder is, is dat ik ooit heb mogen voelen hoe het voelde toen ik net geboren was. Het was alsof ik uit elkaar spatte van vreugde dat het avontuur nu echt begon! Ik keek de wereld rond en wist dat ik hier kwam om iets te betekenen en te brengen. Ik weet dat ik naar mijn ouders keek en dacht, wat leuk dat jullie er voor mij zijn, maar ik heb jullie niet echt nodig. Ik ben al heel, ik ben vreugde en het voelt alsof ik heel veel licht de wereld in wil brengen! Wat een kracht en vertrouwen voelde ik.

Die kracht en dat vertrouwen heb ik ook jaren in mijn leven niet zo gevoeld, bijvoorbeeld doordat ik verlegen was als kleiner meisje of tijdens mijn whiplash burn-out toen ik 26 was.
Nu, wanneer ik zielenlezingen voor mensen doe, begrijp ik hoe dit werkt – je komt met een zielenmissie op aarde vol vertrouwen en kracht. Dan download je de eerste 7 jaar van je leven alles van iedereen om je heen en bouw je een persoonlijkheid op waardoor je soms bijna het tegenovergestelde leeft van je missie. Tot… je je weer herinnert wie je bent. Als sneeuwwitje die wakker gekust wordt, maar dit keer door het leven zelf. En in dat moment voel je wat je hier te brengen hebt en het voelt in het begin vaak als doodeng. Te groots… kan ik dat echt? En juist dat is wat wij hier te brengen hebben in die volle vreugde. Al vroeg kwam ik erachter dat ik als het ware kan voelen of weten of mensen hun zielenmissie leven en in mij roept dan altijd een stemmetje enthousiast… ‘weet je wat jij zou moeten doen ? Gelukkig heb ik er mijn werk van kunnen maken, want ik weet dat dit alleen gedeeld kan worden als de ander eraan toe is.

Met het LevensCollege deel ik mijn grootste droom: zelf licht uitstralen; genieten van alle wijsheid die er is en deze delen in vele vormen en elkaar wakker kussen uit de droom waarin we onbewust leven. Hoe meer bewust we zijn, hoe meer we elkaar en elk levend wezen zien, hoe meer onze harten openen en onze ogen stralen. Het voelt dat als dat grote netwerk van licht dat we samen om de aarde heen creëren dat steeds sterker en zekerder wordt.

Ik voel mij intens gelukkig dat ik mijn levensmissie mag leven met mijn (collega)vrienden van het LevensCollege – wat een feest om dit samen te doen.

En samen met mijn man Martin en kinderen Martijn en Julie vier ik het leven, ieder vanuit zijn of haar eigen levensmissie met als motto – always follow your heart in joy!