Transformatieprocessen

10 april, 2023
Lieve pap en de broeder/zusterschap van het licht,
Wat een processen, wat een transformaties en wat een loslaten in mijn leven maar in vele levens om me heen ook. Tja ik realiseer me dat bij transformatie naar iets nieuws, naar de belofte ook inhoudt afscheid moeten nemen van het oude maar ja hoezo niet samen?
Lieve Bon,
We zijn dichtbij je en bij allen die deze transformatie aan het maken zijn. Hoe mooi het leven vanuit de ziel en volledige zelfrealisatie mag klinken het houdt ook in dat de schaduwzijde van jou, dat deel dat ooit is gevormd maar geen werkelijkheid in zich draagt, zal gaan sterven. En dat houdt in: verandering met eventueel loslaten van situaties, gewoonten, leefomgeving, geliefdes, vrienden en alles wat je bekend leek te zijn. We begrijpen je vraag, hoezo een of of hoezo kunnen de dingen niet naast elkaar bestaan. Als je goed kijkt dan bestaan ze nog steeds naast elkaar, het leven stroomt en de rivieren stromen en het water neemt een afslag en stroomt een andere rivier in. De deeltjes van het water lijken afgescheiden maar stromen altijd weer de oceaan in waar ze samenkomen. Het water en dus de gevoelens stromen van de een naar links en de ander naar rechts, zonder oordeel, zonder een moeten maar gewoon omdat….
Waarom sterft een lichaam en gaat de ziel door? Een afscheid van het lichaam naar de onsterfelijkheid van de ziel. Zonder oordeel, zonder een moeten maar gewoon omdat…
Wanneer jullie die in deze transformatie zitten gaan beseffen dat je water bent en niet een druppel dan is er wat overblijft een glimlach, een diep vertrouwen. Jullie zijn allen water.
Dus wanneer jouw water een afslag neemt en je leven op niets meer lijkt zoals het was en je de oevers niet meer herkend, weet dan dat je water bent. Je bent niet de oevers, het oude bekende. Je bent niet de tak die al jaren op jou drijft. Je bent niet de bodem en die ene rivier die je zo herkent. Of de waterdruppel die al jaren met je mee stroomt.
Het vasthouden aan het bekende zal je altijd buiten jou houden. Dus ga naar binnen en volg de stroom van jouw water. We zien je bij de oceaan.
Dank je wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *