Visualisatie voor de Hemeltaal groepjes

Visualisatie voor de Hemeltaalgroepjes

Hierbij ook het nummer Hemeltaal geschreven door Jasper Merle

Een reactie op “Visualisatie voor de Hemeltaal groepjes

  1. Annemarie Dix schreef:

    Lieve Bonnie, ik dank de dag dat ik jou en Yvette vond op internet. Ik was op zoek naar Nederlanders die met Joe Dispenza werken. Bij het Event” Be the change” zag ik jullie met het team en wat een feest was dat. Je meditaties brengen mij veel en ik luister iedere dag en ik voel mij verbonden met de ongeziene wereld. Dat doe ik al twintig jaar, maar nu heb ik verbinding met de immense ruimte wat het quantum field heet. Als uitvaartverzorger en ondernemer ben ik hier blij mee en ik voel mij niet meer alleen in mijn theorie dat je na de dood weer thuis komt. Het enige wat ik heb is dat ik altijd tranen over mijn gezicht voel gaan bij het horen van de muziek en je stem. Het staat ergens voor en op een dag zal ik inzicht krijgen. Dus dank je wel. Annemarie, de Bilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *