Blijf op de hoogte van nieuws, blogs en aanbiedingen

Over Het LevensCollege – holistisch opleidingsinstituut

In 2014 kwam het idee tijdens een visioen om een College op te richten waar mensen opgeleid kunnen worden tot Levenscounselor waarin de psychologie, counseling en mediumschap samenkomen. Niet lang daarna kwamen wij; Bonnie, Yvette, Susanne, Laura, Diana, Marjon en Willemijn samen om onze krachten te bundelen. Alsof het zo moest zijn. Vriendinnen, collega’s en ieder op ons eigen wijze zo uniek in ons eigen vakgebied. Wat een lol, wat een inspiratie en wat een drive in ons om dit neer te gaan zetten en werden professioneel ondersteund door Timo, Martin en Lucas. Zo bijzonder dat we 2 maanden later al de opleiding tot Levenscounselor startten met 16 studenten. En de afgelopen jaren zijn daar heel veel mensen bijgekomen. Wat ons zo verbindt is de liefde voor het leven, om te werken met plezier en vooral om samen te groeien. Het LevensCollege staat nu en groeit organisch. Van de oorspronkelijke oprichters zijn een aantal door met hun eigen missie, allemaal in dienst van de groei voor de enorme lichtgolf die we willen creëren. Het LevensCollege groeit door met nieuwe mensen en initiatieven, professioneler en met behulp van een steeds grotere groep aan docenten, trainers en vrijwilligers.

Regelmatig voelen we allen die diepe dankbaarheid voor de reis die we samen zijn begonnen en hoe het College verder groeit.

We wensen je waanzinnig veel inspiratie toe tijdens jouw reis binnen het LevensCollege, een prachtige community en opleidingscentrum.

Diana Mulock Houwer, Marjon Landheer, Susanne Danielson, Bonnie Bessem, Timo Timmerman, Luca Michels, Willemijn Bessem, Yvette Visser, Laura Hertel en Martin Visser.


Het huidige team achter Het LevensCollege

Het Bestuur bestaat uit Bonnie Bessem, Yvette Visser, Marjon Landheer, Laura Hertel, Diana Mulock Houwer, Greeth Bangert, Esther den Hartog en Pien van Lambaart. Daarnaast werken we ook samen met (gast) docenten, trainers en fantastische vrijwilligers. Meer informatie over ons kun je vinden op de pagina over het team.

Over het team Neem contact op

 


Behind the scenes

Meer foto’s van Het LevensCollege kun je vinden op Facebook en Instagram.


In het LevensCollege kun je je o.a. laten opleiden tot Levenscounselor. Een counselor die verstand heeft van levensprocessen en die je kunt consulteren bij zowel privé- als werk gerelateerde vraagstukken. De Levenscounselor is in staat om op adequate en professionele wijze zorg en begeleiding te bieden en combineert hierbij de Westerse Psychologie en de Oosterse Zen Counseling en het Mediumschap. Wij zijn van mening, en we worden daarin gesterkt door de behaalde resultaten, dat de therapeut die kennis heeft van zowel de psychologie en de coachingtechnieken als van intuïtie en mediumschap de cliënt kan benaderen en begeleiden vanuit een holistische manier van kijken. Uit ervaring weten we dat de resultaten snel en blijvend zijn.

Het LevensCollege biedt ook een prachtige opleiding aan om je gevoeligheid en intuïtie te laten opbloeien en je mediumschap te verdiepen. Na deze opleiding “Het nieuwe Mediumschap” zijn er verschillende mogelijkheden tot specialisatie. Wat uniek is aan deze opleiding is dat iedereen die deelneemt, gekoppeld wordt aan één van de docenten voor persoonlijke begeleiding. Daarnaast zijn er meerdere mogelijkheden om praktijkervaring op te doen, denk hierbij aan het mee gaan naar demonstraties mediumschap, het assisteren in workshops of het bijwonen van consulten die docenten geven. Je krijgt na het doorlopen van de modules geen diploma maar een certificaat. Mediumschap is een levenslange ontwikkeling en wij zijn er niet om je te beoordelen, wel om je te begeleiden.

Een gelukkig mens is de mens die altijd open staat voor ontwikkeling en groei. En juist door jouw eigen ontwikkeling ben je in staat om mensen op een adequate manier te helpen en te begeleiden. Heb je zelf een steuntje in de rug nodig dan kun je een afspraak maken voor counseling of meedoen met de opleidingen. Het is een prachtige manier om tot inzichten te komen en adequate oplossingen te vinden voor je problemen.

Het LevensCollege heeft als doel de opleidingen voor iedereen beschikbaar te maken door middel van mogelijke betaling op donatiebasis, naar draagkracht en via sponsoring van stichtingen en bedrijven. Wil je ook begeleiding en opleidingen sponsoren voor een meer stralende wereld neem dan  contact opnemen>>>.