Over Het LevensCollege – holistisch opleidingsinstituut

Het ontstaan van het LevensCollege

Het was in 2014 dat een visioen bij Bonnie leidde tot de oprichting van het LevensCollege: een plek waar mensen kunnen worden opgeleid tot o.a. Levenscounselor met een unieke mix van psychologie, counseling en mediumschap.

Een groep vriendinnen en collega’s, elk uniek in hun eigen vakgebied, besloten hun krachten te bundelen en met inspiratie, drive en humor het LevensCollege vorm te geven. In slechts 2 maanden tijd startte de opleiding tot Levenscounselor met 16 studenten en sindsdien is het LevensCollege alleen maar blijven groeien. Met dank aan alle oprichters: Susanne Danielson, Diana Mulock Houwer, Laura Hertel, Yvette Visser, Marjon Landheer, Bonnie & Willemijn Bessem met ondersteuning van Martin Visser, Timo Timmerman & Lucas Michels

Hoewel sommige oprichters verder zijn gegaan met hun eigen missie, blijven ze allemaal toegewijd aan de groei van de lichtgolf die het LevensCollege wil creëren.

Het huidige team, onder leiding van Bonnie Bessem, werkt samen met vaste docenten, gastdocenten, trainers en vrijwilligers om het LevensCollege verder te ontwikkelen en te laten groeien. Het LevensCollege is een holistisch college voor bewustwording en levenswijsheid waar persoonlijke groei en een prachtige community centraal staan.


Behind the scenes

Meer foto’s van Het LevensCollege kun je vinden op Facebook en Instagram.


Het LevensCollege biedt jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Als Levenscounselor ben je in staat om mensen te helpen bij vraagstukken op zowel privé- als werkgebied. De opleiding combineert de Westerse Psychologie en de Oosterse Zen Counseling en het Mediumschap, waardoor je op een holistische manier naar mensen kunt kijken en hen op een professionele wijze kunt begeleiden.

Naast de opleiding tot Levenscounselor biedt het LevensCollege ook de mogelijkheid om je eigen gevoeligheid, intuïtie en mediumschap te verdiepen.

Het LevensCollege biedt verschillende (online) opleidingen aan op het gebied van counseling, levensinitiaties, zelfliefde, bewustwording, mediumschap, healing en luisterend spreken. Deze opleidingen zijn bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en groei, en die hun vaardigheden op deze gebieden willen verbeteren.

De (online) opleidingen van het LevensCollege zijn praktijkgericht en worden gegeven door ervaren docenten die hun kennis en ervaring graag met anderen willen delen. De opleidingen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht je achtergrond of ervaring. Het enige wat je nodig hebt is een open mind en een verlangen om te groeien.

 

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven