Missie en Visie van het LevensCollege

Wat we zien

In een versnellende, materialistische en rationele wereld zijn steeds meer mensen minder verbonden met  zichzelf en hun omgeving. Het denken overheerst; het is tijd om het voelen en écht weten weer de boventoon te laten voeren. Einstein zei het al: de intuïtieve geest is een heilige gift en het rationele verstand een trouwe dienaar.De wereld is in beweging, waardoor oude waarheden steeds minder houvast bieden. We zien een nieuwe weg naar puur geluk. Via persoonlijke groei en mentale balans kom je tot innerlijke vrede. Steeds meer mensen voelen behoefte aan zo’n fundamentele verandering. De tijd is er rijp voor. Maar hoe pak je dat aan, en met wie?


Wie we zijn

Het LevensCollege is een holistisch opleidingsinstituut voor bewustwording en levenswijsheid. We zijn een professionele oase van rust, richting en zingeving. Onze counselors zijn door de wol geverfd en vormen letterlijk een beweging tot levensgeluk.


Wat we doen

We adviseren, inspireren en begeleiden van transformatie naar manifestatie. We doen wat werkelijk werkt. Daartoe verbinden we het onbewuste met het bewuste en het geziene met het ongeziene. We maken mensen wakker en heffen illusies op. We luisteren breed en voelen groots.


Hoe we dat doen

Vanuit liefde, vol overgave en professioneel. We doen het in verbinding met andere ‘bewust’makers, ieder vanuit eigen expertise en inbreng. Ook zelf blijven we voortdurend leren en combineren. Zo ontwikkelen we het LevensCollege organisch.


Wat het oplevert

Persoonlijke doorbraken en diepgaande inzichten voor mens en organisatie: de ontdekking van je essentie en de bron van je geluk. Dat leidt tot meer verbinding en handvatten om de uitdagingen van het leven aan te gaan. Mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en hun talenten met passie durven leven en manifesteren vanuit waarheid, overvloed en vertrouwen. Mensen die het verschil kunnen maken in een wereld die ze graag zien. Stralende mensen maken een stralende wereld.


Voor wie we het doen

Voor iedereen die voelt dat dit de nieuwe beweging is en daar aan wil bijdragen. Voor coaches, therapeuten, professionals, studenten, leidinggevenden en organisaties.


Wat ons drijft

De overtuiging dat we als mensen wél het verschil kunnen maken door bewust verantwoordelijkheid te nemen en daarmee het lijden in de wereld te verlichten. Onze zielen, onze gidsen en de liefdevolle wijsheid van de ongeziene wereld helpen ons bij die scheppende kracht. In de grotere context is dit de bedoeling, we kúnnen gewoon niet anders.

Meer over ons Neem contact op

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven