Petra Beneken Kolmer – Den Haag

Ik ben Petra Beneken Kolmer, 57 jaar, een nuchtere, zachtaardige vrouw die goed kan luisteren. Moeder van 3 volwassen zonen en werkzaam als coördinator ondersteuning en begeleiding op een MBO. Daar begeleid ik studenten van diverse leeftijden. Deze studenten komen bij mij met levensvragen en issues, die van invloed zijn op hun ontwikkeling binnen school of op hun persoonlijke leven. Ik ga met ze in gesprek om samen met hen te verkennen wat er gaande is in hun leven, zodat ze weer verder kunnen op hun pad.

Eind 2019 heb ik mijn diploma tot Levenscounseler bij het Levenscollege behaald.
Ik ben hier in 2016 aan begonnen, omdat ik zelf stagnatie ervaarde in mijn leven. Ik heb veel geleerd over wat ik ‘mag’ voelen en over wat ik vooral niet moet doen. Deze inzichten geven me lucht, omdat ze raken aan een voor mij herkenbaar conflict tussen wie ik ben en wie ik denk te moeten zijn. Ik heb mijn innerlijke rust en vrede gevonden. Al krijg ook ik nog steeds lessen, die ik mag leren.

De geleerde technieken en gevolgde trainingen (ik ben ook Levensbronnen- en Levensinitiaties-coach) gebruik ik ook in mijn huidige werk. De Cursus in Wonderen is al jarenlang de basis van waaruit ik handel, ook in de begeleiding die ik geef. Die begeleiding gaat over het aanreiken van wat nodig is, zodat aan bod kan komen wat er daadwerkelijk speelt bij jou. Voor mij als Levenscounseler, is het belangrijk dat ik jou ruimte geef, dat ik aanwezig ben door in te gaan op wat je zegt en jou te erkennen zonder oordeel.
Graag ga ik met jou op pad op om te onderzoeken wat jouw levensvragen zijn en wat de mogelijke antwoorden, die in jou besloten liggen, zijn.

Ik zie je graag tegemoet.
Mocht je meer informatie willen, of een afspraak willen maken, neem dan contact met mij op via info@hetlevenscollege.com

Lieve groet,

Petra Beneken Kolmer

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven