Karen ten Wolde

Levenscounselor en Bestuurslid

Na de middelbare school in Den Haag heb ik een jaar over de wereld gereisd in een internationaal gezelschap (Up With People) De missie van Up With People is gelijkheid voor iedereen. In dat jaar veel geleerd over verschillende culturen van de mede studenten en de gastgezinnen waarin ik verbleef. Toen kwam ik er al achter dat we uiteindelijk allemaal hetzelfde zijn en hetzelfde willen. Namelijk in vrede zijn met jezelf en in vrede leven met elkaar. Daarna de opleiding Schoevers gedaan (management assistente) en toen het bedrijfsleven ingerold. Als secretaresse heb ik veel geleerd in en van het bedrijfsleven. Vooral bij de grote zakelijke bedrijven gaat het er heel ‘westers’ en vaak heel (te?) zakelijk aan toe. Ik heb altijd al interesse gehad in het spirituele, maar bij alles wat ik deed, haakte ik na een tijdje toch weer af omdat ik me er nooit helemaal in kon vinden en het vaak te zweverig vond.

Toen ik in 2018 met de Levensinitiaties en het LevensCollege in aanraking kwam, wist ik meteen dit is het! Al in dat eerste jaar besloot ik de opleiding tot Levenscounselor te doen, want wat ik hier leerde zou iedereen (en liefst ook al op jonge leeftijd!) moeten weten! Nadat ik mijn licentie voor de Levensinitiaties had gehaald ben ik stage gaan lopen bij Bonnie om mee les te geven en sindsdien ‘draai’ ik mee in het team, inmiddels als ‘assistent’ docent.

Bij de Levensinitiaties leer je de zon in jezelf aan te zetten, maar ik kijk van nature al naar de zonnige kant van het leven. Inmiddels weet ik wat mijn missie hier op aarde is.

Mijn levensdoel

Het leven lichter maken van iedereen die op mijn pad komt

Het LevensCollege en de docenten heb ik in de afgelopen jaren in mijn hart gesloten en nu ik mijn diploma heb gehaald voel ik mij sterk geroepen om iets terug te doen voor het college en de docenten dus toen er een plekje vrij kwam in het “dagelijks bestuur” heb ik direct mijn kans gepakt want toeval bestaat niet…

Mijn wens is dat het LevensCollege nog meer mensen mag bereiken dan het nu al doet
en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Op dit moment werk ik drie dagen per week, daardoor heb ik tijd voor het LevensCollege en ook voor individuele coachingsgesprekken. Je kunt mij bereiken via 06-53215699 en ki.tenwolde@gmail.com

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven