Over 2020, vuur en het licht in ons.

10 januari, 2020

Hi Pap en de groep,

Zo na drie weken vakantie heb ik wel weer even verbinding nodig. Haha

Fantastisch met Marlou die echter nu weer terug moest naar Australië met al die branden. Gelukkig niet waar zij woont maar niet normaal toch wat er allemaal gebeurt? Ook de korte lontjes van mensen van alle leeftijden, viel me ook deze vakantie op. Alsof alles steeds explosiever wordt, net zoals het vuurwerk. Nu weet ik wel dat jullie al jaren zeggen: zorg dat iedereen klaar staat maar ik geloof dat ik het steeds beter ga begrijpen waarom. De drukte in de wereld weerspiegeld de drukte in ons denken. Kunnen jullie je licht hierop laten schijnen. Wat kunnen we het beste doen de komende tijd?

Hi Bon,

Fijn dat je de tijd neemt om te schrijven en dit hierna weer te delen met anderen. Het is een bijzondere tijd waarin jullie leven op de aarde. En de laatste jaren versnelt alles zoals dat de komende jaren nog zal toenemen. En tegelijkertijd wordt het voor de mens essentieel om zich weer te verbinden met de natuur, met de stilte en met het dagelijkse leven. Echter het is ook de tijd waarin de mens individueel moet kiezen tussen het lichte en donkere in zich. Beiden zijn aanwezig. Wat vooral veel aanwezig is op het moment is vuur. Vuur door de snelheid van het internet, door alles wat het brein dagelijks te verwerken heeft, door het vuur van verlangens naar meer en groter en het vuur van irritatie en boosheid. Dit is precies wat je ook ziet gebeuren op de aarde. Wanneer we dit als mens niet in onszelf transformeren dan zie je hoe de zaken zich op aarde kunnen ontvlammen, in de natuur, politiek, en zelfs gezinsleven.

Jullie leven in een periode waarin je gericht bent op het ontdekken van je eigen kracht en dit voortdurend vergelijkt met anderen. Wat de bedoeling is dat jullie elkaars kracht laten groeien en ontwikkelen. Het wordt een tijd van samen omdat alleen men het niet meer redt. Dit is niet om zwaarmoedig te zijn maar de mensheid zal gedwongen worden tot keuzes.

De gevechten in de wereld hebben te maken met het gevecht in ieder van jullie: of je wel leuk, geliefd en gelukkig genoeg bent. Het gevecht tussen jullie donkere en lichte kant. Hoe vaak word je niet verleidt door jezelf iets te doen wat je eigenlijk niet wilt en spijt van krijgt.

Echter, je kunt pas inzicht krijgen in dit gevecht als je zonder emoties kijkt naar jouw donkere kanten van je persoonlijkheid. Daar is niets mis mee maar het blijft kracht behouden zolang je niet in jouw volledige potentie leeft, vanuit de essentie van je ziel.

Het is een tijd waarin je je gedachten, gevoelens, woorden en daden in lijn mag gaan brengen met je ziel. Niet gemakkelijk maar wel noodzakelijk. Als je eens zou zien hoe alles met elkaar verbonden is dan zal je begrijpen dat wij hier in de ongeziene wereld graag zien dat jullie wakker worden voor je eigen essentie. Alles heeft namelijk zijn invloed op elkaar en tegelijkertijd in alle dimensies en tijden.

2020 is ook een belangrijke tijd waarin steeds meer mensen vrijwillig of gedwongen bewust gaan worden van het effect in schepping door hun eigen gedachten en gevoelens. Valt het je niet op Bon, hoe snel je gedachten en gevoelens samen in staat zijn om te manifesteren op aarde? De aarde is de derde dimensie van manifestatie in vorm, tijd en dualiteit. Alles wat je op aarde ziet is allereerst gecreëerd in het denken van de mens. Naarmate jullie je daar sterker bewust van gaan worden naarmate jullie een andere keuze zullen maken. Wat geldt voor het één geldt voor het geheel. Alles heeft invloed op elkaar.

Een jaar waarin er veel kan gaan veranderen, inclusief groeistuipen en weerstand. Want de mens is zo angstig voor verandering en toch is dat een universele wet die nog niet iemand heeft kunnen breken. Alles verandert.

Wat je kunt doen? Ieder van jullie? Is om je vuur te blussen in je. Om je neigingen te onderzoeken en om de stilte in je te laten groeien. Om je gedachten af te stemmen op dankbaarheid ook al heb je niets om dankbaar voor te zijn. De afstemming en aandacht op dankbaarheid heeft een energetisch effect, een hoge frequentie. En zoals alle materie ontstaat door energie is het van belang om vooral te letten op je energie. Vraag ons om hulp wanneer je verleid wordt tot negatieve gedachten en gevoelens. Erken ze en ga door. Door, op pad naar jouw essentie in je. Die is dus niet buiten je maar in je. En hoe vind je die? Door stil te worden, door reacties uit te stellen, door aanwezig te worden in het nu.

Wouw dank je wel Pap en de groep….

Jij ook dank je wel Bon en mooi dat je veel mensen deze komende dagen kennis laat maken met de initiaties van het leven, want daar zitten we midden in.

Dag Bon.

Dag Pap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *