Pien van Lambaart – Heemstede

Van mijn hart, naar jouw hart… Mensen helpen herinneren wie ze zijn. Hoe mooi ze zijn, hoe goed ze zijn en hoe geliefd ze zijn. En ze als hartscoach daarmee helpen om te stralen, vanuit hun kern en in hun eigen kracht te leven. Stabiel, bewust, helder en vol inzichten. 

Na mijn opleiding aan de Hotelschool Den Haag heb ik enkele jaren in de hotellerie gewerkt. Om vervolgens de overstap te maken naar Human Resources binnen bedrijven, gespecialiseerd in Recruitment. Het was leuk om op zoveel verschillende niveaus te werven en te werken. Door deze ervaringen ben steeds meer gaan houden van mensen in het algemeen. Met al hun verschillen en overeenkomsten, hun eigenaardigheden en vooral hun prachtige kern. De keuze om me een tijdlang te richten op de (belangrijke en vaak onderschatte functie) van moeder en echtgenote, gaf me de tijd en mogelijkheid om me op een andere manier te verdiepen in het werken met mensen, middels psychologische en spirituele opleidingen en cursussen.  Sinds 2017 ben ik gediplomeerd Levenscounselor. Of, zoals een van mijn cliënten een keer liefkozend zei ‘Hartscoach’. En die naam voelde zo goed, dat dat de naam van mijn praktijk is geworden…..

Ik werk één op één of met een groep in cursussen of workshops. Met als kernwoorden luisteren, visualisaties, liefdevolle begeleiding, oefeningen en tools waarmee je jezelf terugvindt en weer mag worden wie je bent. Ik vind het belangrijk om je te laten ervaren en niet alleen over de dingen te praten. Daarom werk ik veel met de Levensbronnen®, geleide visualisaties, de Levensinitaties®, Chakradance, Healing oefeningen en energie. Ik geef je daarbij zoveel mogelijk praktische tools om zélf aan de slag te gaan, want we werken sámen aan waar je tegenaan loopt.
Ook kun je bij me terecht voor een Zielenlezing.

Van mijn hart, naar jouw hart; wees welkom op mijn website Hartscoach

Hier kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief & ontvang als cadeau 2 mooie meditaties.

Inschrijven